Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta 332 17.06.2009 11

336-2008 (642)

Asuinkohteen maanvuokrasopimuksen muuttaminen (Linnunpääntie 32)

Tiivistelmä:

Asuinkohteen maanvuokrasopimusta muutetaan niin, että sopimus voidaan siirtää ilman talous- ja autotallirakennuksen käyttö- ja purkuvelvoitetta niiden jäädessä ensimmäiselle vuokralaiselle.

Kilajk § 332

Tonttipalvelut, Riku Korhonen 8.6.2008: 

Kiinteistölautakunta päätti 17.12.2008 § 891, että Ilpoisten kaupunginosan puistoalueella sijaitseva asuinrakennus myydään ja noin 1204 m2:n suuruinen alue vuokrataan Jani Lampiselle. Sopimus on allekirjoitettu 13.2.2009.

Sopimuksessa on sovittu vuokra-alueen ulkopuolella sijaitsevan talous- ja autotallirakennuksen käyttöoikeudesta enintään viideksi (5) vuodeksi 13.2.2014 saakka, minkä jälkeen vuokramies vastaa rakennuksen purkamisesta ja paikan siistimisestä.

Jani Lampiselta on tullut pyyntö, että maanvuokraoikeus rakennuksineen voitaisiin siirtää ilman em. ulkopuoliseen talous- ja autotallirakennukseen liittyviä oikeuksia ja velvoitteita. Nämä oikeudet ja velvoitteet jäisivät Jani Lampiselle.

Kiinteistöliikelaitos esittää, että pyyntöön voidaan suostua ja maanvuokrasopimukseen tehdään päätösehdotuksen mukainen lisäys.

Kartta ja maanvuokrasopimus esitetään kokouksessa.

Toimitusjohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää:

Turun kaupunki päättää, että Turun kaupungin ja Jani Lampisen väliseen maanvuokrasopimukseen 13.2.2009 tehdään seuraava lisäys kohdaksi 33:

”Vuokranantaja sallii vuokramiehen siirtää maanvuokraoikeus rakennuksineen kolmannelle ilman tämän sopimuksen kohdassa 32 mainittua talous- ja autotallirakennuksen käyttöoikeutta ja purku- ja siistimisvelvoitetta.

Talous- ja autotallirakennukseen liittyvistä oikeuksista ja velvoitteista vastaa tämän maanvuokrasopimuksen ensimmäinen vuokramies Jani Lampinen tämän sopimuksen kohdan 32 mukaisesti.”

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

aoLampinen Jani