Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kaupunginhallituksen konsernijaosto523.01.20175

11929-2015 (014, 034)

Turun seudun sosiaali- ja terveyspalvelukiinteistöt Oy:n hallituksen kokoonpano

Tiivistelmä: -

Khkon § 5

Johtava kaupunginsihteeri Ari-Pekka Korhonen 16.1.2017:

Turun seudun sosiaali- ja terveyspalvelukiinteistöt Oy:n hallitukseen kuuluu yhtiön yhtiöjärjestyksen mukaan 1-5 jäsentä.

Kaupunginhallituksen konsernijaosto päätti 12.12.2016 kokouksessaan, että Turun seudun sosiaali- ja terveyspalvelukiinteistöt Oy:n hallitukseen nimetään seuraavat henkilöt:

Vuokko Puljujärvi (pj)

Janina Andersson

Olli A. Manni

Jaakko Laaksonen

Jarkko Virtanen

Mainittu konsernijaoston päätös on ongelmallinen jäsen Jaakko Laaksosen osalta, koska konserniohjeiden kohdan 8 – Hyvä hallintotapa, 5 – Toimitusjohtaja osalta: Toimitusjohtaja ei saa toimia hallituksen jäsenenä. Jaakko Laaksonen on yhtiön kaupparekisteriin merkitty toimitusjohtaja.

Tilanteen ratkaisemiseksi esitetään, että Turun seudun sosiaali- ja terveyspalvelukiinteistöt Oy kutsuu koolle ylimääräisen yhtiökokouksen, jossa Laaksosen tilalle nimetään uusi hallituksen jäsen.

Kaupunginjohtaja Aleksi Randell:

EhdotusKaupunginhallituksen konsernijaosto päättää velvoittaa Turun seudun sosiaali- ja terveyspalvelukiinteistöt Oy:n kutsumaan koolle ylimääräisen yhtiökokouksen, jossa Jaakko Laaksosen tilalle valitaan kaupunginjohtajan nimeämä hallituksen jäsen.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedTurun seudun sosiaali- ja terveyspalvelukiinteistöt Oy
tiedKorhonen Ari-Pekka
tpvRandell Aleksi