Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kaupunginhallituksen konsernijaosto10925.11.20134

4280-2013 (014)

Turun Seudun Jätehuolto Oy:n syysyhtiökokous

Tiivistelmä: -

Khkon § 109

Kaupunginlakimies Laura Klami 13.11.2013:

Turun Seudun Jätehuolto Oy:n syysyhtiökokous on pidetty 19.11.2013. Yhtiökokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksessä mainitut syysyhtiökokouksessa käsiteltäviksi edellytetyt asiat sekä muut esityslistassa mainitut asiat. Turun Seudun Jätehuolto Oy on Turun kaupungin konserniohjeissa strategiseksi yhtiöksi määritelty yhtiö, jossa Turun kaupungin omistusosuus on noin 31,9 prosenttia.

Turun Seudun Jätehuolto Oy:lle on toimitettu Turun kaupungin vuosikello useampaan kertaan samoin kuin muillekin yhtiölle, mutta jostain syystä aikataulujen yhteen sovittaminen ei ole toteutunut tänä vuonna.

Konsernijaosto on 10.6.2013 § 75 käsitellyt Turun Seudun Jätehuolto Oy:n tiedustelua omistajan ennakkonäkemyksen saamiseksi fuusiojärjestelystä. Turun Seudun Jätehuolto Oy:n ja Rouskis Oy:n valmistelun vaihetta on viimeksi käsitelty Turun kaupunginhallituksen konsernijaostossa 30.9.2013 § 92.

Fuusioselvitys on edennyt aikaisemmin esitellyn aikataulun puitteissa. Omistajakuntien yhteisneuvottelu on pidetty 12.11.2013.

Oheismateriaali 1Syysyhtiökokouksen esityslista liitteineen (ei julkisuuteen)

Kaupunginjohtaja Aleksi Randell:

EhdotusKaupunginhallituksen konsernijaosto päättää, että syysyhtiökokouksen esityslista merkitään tiedoksi.

Kaupunginhallituksen konsernijaosto päättää ilmoittaa Turun Seudun Jätehuolto Oy:lle, että hallituksen tulee huolehtia yhtiökokouksesta ilmoittamisesta siten, että yhtiökokousasiaa voidaan käsitellä konsernijaostossa ennen yhtiökokousta.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Korhonen ilmoitti olevansa esteellinen ja poistui kokouksesta asian käsittelyn ajaksi.

Kokouksen sihteerinä tämän asian kohdalla toimi Heikkinen.

Jakelu

tiedTurun Seudun Jätehuolto Oy