Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kaupunginhallituksen konsernijaosto5015.04.201312

2966-2013 (122)

Palkkiota koskevan päätöksen tarkistus

Tiivistelmä: -

Khkon § 50

Johtava kaupunginsihteeri Ari-Pekka Korhonen 11.4.2013:

Turun kaupunginhallituksen konsernijaosto on 18.3.2013 § 23 päättänyt hallituksen palkkioiden tarkistusta koskevassa päätöksessään muun ohella, että Turku Science Park Oy:n hallituksen puheenjohtajien palkkiot määräytyvät ensimmäisen palkkioluokan mukaan ja hallituksen jäsenille maksetaan toisen palkkioluokan puheenjohtajan palkkiota vastaava palkkio.

Konsernijaoston päätös on johtanut Turku Science Park Oy:n osalta siihen, että hallituksen varapuheenjohtajan palkkio on pienempi kuin jäsenen palkkio.

Tämä ei ole ollut tarkoitus ja konsernijaoston päätöstä on tältä osin muutettava siten, että Turku Science Park Oy:n hallituksen puheenjohtajan palkkio määräytyy 1 palkkioluokan mukaan ja hallituksen varapuheenjohtajalle sekä jäsenille maksetaan toisen palkkioluokan puheenjohtajan palkkiota vastaava palkkio.

Apulaiskaupunginjohtaja Jarkko Virtanen:

EhdotusKonsernijaosto päättää muuttaa 18.3.2013 § 23 päätöstä siten, että Turku Science Park Oy:n hallituksen varapuheenjohtajalle sekä jäsenille maksetaan toisen palkkioluokan puheenjohtajan palkkiota vastaava palkkio.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Anderssonin ehdotus, että konsernijaoston päätöstä 18.3.2013 § 23 muutetaan siten, että Turku Science Park Oy:n hallituksen jäsenille maksetaan ainoastaan 1. palkkioluokan mukainen hallituksen jäsenien kokouspalkkio, raukesi kannatuksen puuttuessa.

Randell ja Heikkinen ilmoittivat olevansa esteellisiä ja poistuivat kokouksesta asian käsittelyn ajaksi.

Jakelu

tiedTurku Science Park Oy