Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kaupunginhallituksen konsernijaosto2725.03.20134

3211-2013 (014)

TVT Asunnot Oy:n kevätyhtiökokous

Tiivistelmä: -

Khkon § 27

Kaupunginlakimies Laura Klami 22.3.2013:

Turun kaupungin strateginen yhteisö on yhtiö tai säätiö, jonka Turun kaupunginhallituksen konsernijaosto on määritellyt strategiseksi yhteisöksi konserniohjeissa tai päätöksellään erikseen.

Strategisissa yhteisöissä yhteiskuntapoliittisilla näkemyksillä on merkittävä rooli yhteisön ohjauksessa ja päätöksenteossa (Konserniohjeet luku 2, kh 8.2.2010 § 98).

Kaupunginhallituksen johtosäännön 9 §:n (kv 17.12.2012 § 252) mukaisesti konsernijaoston tehtävänä on huolehtia omistajan puhevallan käyttämisestä ja kaupungin kannanotoista strategisten yhtiöiden yhtiökokouksissa tai muissa vastaavissa kokouksissa käsiteltäviin merkittäviin asioihin ja ohjeiden antamisesta kaupunkia näissä yhtiöissä ja muissa yhteisöissä edustaville henkilöille sekä kaupungin edustajien nimeämisestä strategisiksi yhteisöiksi määritettyjen yhteisöjen hallintoelimiin sekä tilintarkastajan nimeämisestä. Konsernijaoston tehtävänä on myös huolehtia strategisiksi yhteisöiksi määritettyjen yhteisöjen toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden määrittelystä ja seurannasta.

TVT Asunnot Oy on Turun kaupungin konserniohjeessa strategiseksi yhtiöksi määritelty yhtiö, jossa Turun kaupunkikonsernin omistus on 100 %. TVT Asunnot Oy:n kevätyhtiökokous pidetään 10.4.2013. Yhtiökokouksessa käsitellään normaalit kevätyhtiökokouksen asiat.

Kaupunginhallituksen konsernijaosto on päätöksellään 18.3.2013 § 21 antanut konserniohjeen TVT Asunnot Oy:n hallitukseen nimettävistä henkilöistä.

Kaupunginhallituksen konsernijaoston 18.3.2013 § 23 päätöksen mukaan TVT Asunnot Oy kuuluu ensimmäiseen palkkioluokkaan.

TVT Asunnot Oy:n toimitusjohtaja Teppo Forss ja hallituksen puheenjohtaja Toni Eklund on kutsuttu konsernijaoston kokoukseen.

Liite 1Tuloskortti TVT

Oheismateriaali 1Kevätyhtiökokouksen esityslista liitteineen (Ei julkisuuteen)

Apulaiskaupunginjohtaja Jarkko Virtanen

EhdotusKaupunginhallituksen konsernijaosto päättää, että kevätyhtiökokouksen esityslista merkitään tiedoksi ja että tarvetta konserniohjeen antamiselle ei ole.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Kokouksessa asiaa olivat selostamassa TVT Asunnot Oy:n hallituksen puheenjohtaja Toni Eklund ja toimitusjohtaja Teppo Forss.

Jakelu

tiedTVT Asunnot Oy
tpvKonsernihallinto, lakiasiat


Liitteet:

Khkon § 27
Liite 1:Tuloskortti TVT