Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kaupunginhallituksen konsernijaosto 74 08.09.2010 1

1217-2010 (016)

Liikelaitosten ja yhtiöiden konsernijaostolle raportoitavat toiminnan ja talouden seurantatiedot

Tiivistelmä:

Kaupunginhallituksen 8.2.2010 § 98 hyväksymän konserniohjeen mukaan liikelaitoksen valvontavastuuhenkilö raportoi kaupunginhallituksen konsernijaostolle liikelaitosten toiminnasta ja tuloksesta. Konsernijaostolle nyt raportoitavat liikelaitosten ja yhtiöiden toiminnalliset ja taloudelliset seurantatiedot on kerätty samanaikaisesti toiminnan ja talouden seurantaraportin tietojen keräämisen yhteydessä.

Khkon § 74

 

Apulaiskaupunginjohtaja Jarkko Virtanen 6.9.2010:

 

Kaupunginhallituksen 8.2.2010 § 98 hyväksymän konserniohjeen mukaan liikelaitoksen valvontavastuuhenkilö raportoi kaupunginhallituksen konsernijaostolle liikelaitosten toiminnasta ja tuloksesta vähintään kerran vuodessa tilinpäätöksen lisäksi ja aina kun liikelaitoksen toimintaan liittyy olennaisia poikkeamia kaupungin määrittämistä tavoitteista. Liikelaitosten valvontavastuuhenkilönä toimii liikelaitoksen sektorin apulaiskaupunginjohtaja. Konsernijaostolle erikseen raportoitavat tiedot on kerätty samanaikaisesti toiminnan ja talouden seurantaraportin tietojen keräämisen yhteydessä.

 

Valtuustoon nähden sitovien toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutumistiedot sisältyvät kaupunginhallituksen käsittelyyn tulevaan toiminnan ja talouden seurantaraporttiin.

 

Liite 1Liikelaitosten tavoitteiden toteutuminen ja konsernijaostolle raportoitavat toiminnan ja talouden seurantatiedot

Liite 2Yhtiöiden tavoitteiden toteutuminen ja konsernijaostolle raportoitavat toiminnan ja talouden seurantatiedot

Kaupunginjohtaja Aleksi Randell:

EhdotusKonsernijaosto päättää merkitä tiedoksi liikelaitosten ja yhtiöiden toiminnan ja talouden seurantatiedot ja lähettää valtuustoon nähden sitovat tiedot edelleen kaupunginhallitukselle ja kaupunginvaltuustolle esitettäväksi.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Esittelijänä toimi apulaiskaupunginjohtaja Jarkko Virtanen.

Jakelu

esiKaupunginhallitus


Liitteet:

Khkon § 74
Liite 1:Liikelaitosten tavoitteiden toteutuminen ja konsernijaostolle raportoitavat toiminnan ja talouden seurantatiedot
Liite 2:Yhtiöiden tavoitteiden toteutuminen ja konsernijaostolle raportoitavat toiminnan ja talouden seurantatiedot