Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kaupunginhallituksen konsernijaosto 16 08.03.2010 4

697-2010 (115)

Juhani Kostetin ero kaupungin edustajuudesta Turun taideyhdistyksen hallituksesta ja Museoviraston nimeämästä Turun linnan neuvottelukunnasta

Tiivistelmä: -

Khkon § 16

Museoviraston pääjohtaja Juhani Kostet 11.1.2010:

Kaupunginhallitus on nimennyt allekirjoittaneen Turun kaupungin edustajaksi Turun taideyhdistyksen hallitukseen ja Museoviraston nimeämään Turun linnan neuvottelukuntaan.

Valtioneuvosto on nimittänyt allekirjoittaneen 1.1.2010 alkaen Museoviraston pääjohtajaksi. Uudessa tilanteessa en voi edustaa Turun kaupunkia edellä mainituissa tehtävissä, minkä vuoksi pyydän, että Turun kaupunki toteaa jäsenyyksieni em. tehtävissä päättyneen ja nimeää uudet edustajat mainittuihin tehtäviin. Olen itse ilmoittanut Turun taideyhdistyksen hallitukselle eroavani ko. tehtävästä.

Kaupunginjohtaja Mikko Pukkinen:

EhdotusKaupunginhallituksen konsernijaosto päättää nimetä Juhani Kostetin tilalle Turun kaupungin edustajaksi Turun taideyhdistyksen hallitukseen ja Museoviraston nimeämään Turun linnan neuvottelukuntaan uuden jäsenen.

PäätösKaupunginhallituksen konsernijaosto päätti, että Juhani Kostetin tilalle Turun taideyhdistyksen hallitukseen ja Turun Linnan neuvottelukuntaan nimetään Kostetin tilalle valittava museotoimenjohtaja.

Päätös tehtiin esittelijän muutetusta päätösehdotuksesta.

Esittelijänä tämän asian kohdalla oli apulaiskaupunginjohtaja Jarkko Virtanen.

Jakelu

tpvKulttuuritoimi