Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kaupunginhallituksen konsernijaosto 44 17.08.2009 3

6681-2009 (041)

Omistajapolitiikka -konserniyhtiöt

Tiivistelmä: -

Khkon § 44

Kaupunginsihteeri Tuomas Heikkinen 14.8.2009: 

Kaupunginhallitus päätti 16.6.2009 § 364. että talousohjelman omistajapolitiikkaa koskeva osio palautetaan uudelleen valmisteltavaksi niin, että asiakohdat käsitellään kaupunginhallituksen konsernijaostossa ja tuodaan kaupunginhallituksen käsittelyyn siten, että omistajapolitiikkaosio voidaan viedä valtuuston elokuun kokoukseen.

Konsernijaoston käsittelyyn tuodaan nyt omistajapolitiikan osiot, joissa käsitellään konserniyhtiöitä ja niistä annettavia omistajapolitiikan linjauksia.

Liite 1Omistajapolitiikka- konserniyhtiöt

Turku Science Park Oy on lähettänyt kaupungille kirjeen, jossa se esittää toimintaansa liittyviä linjauksia. Osa kirjeessä esitetyistä ratkaisuista edellyttävät kaupunginhallituksen ja muiden toimielinten käsittelyä. Tässä yhteydessä kirjeeseen otetaan kantaa yhtiön toiminnallisten linjausten suhteen osana omistajapoliittisia linjauksia.

Oheismateriaali 1TScP:n kirje 4.8.2009 (Ei Julkisuuteen, jaetaan kokoukseen osallistuville)

Kaupunginjohtaja Mikko Pukkinen 14.8.2009:

Esitän, että konsernijaosto hyväksyy omistajapolitiikan yhtiöitä koskevan osion ja lähettää sen kaupunginhallitukselle ja edelleen valtuuston hyväksyttäväksi.

EhdotusKaupunginhallituksen konsernijaosto päättää, että liitteen 1 mukainen omistajapolitiikan yhtiöitä koskeva osio hyväksytään ja se lähetetään kaupunginhallitukselle.

PäätösAsia palautettiin yksimielisesti puheenjohtaja Sarlundin ehdotuksesta.


Liitteet:

Khkon § 44
Liite 1:Omistajapolitiikka- konserniyhtiöt