Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kaupunginhallitus8228.02.202212

2345-2022 (00 04 02)

Ruisrock-tapahtuman järjestämistä koskeva yhteistyösopimus

Tiivistelmä: -

Kh § 82

Tapahtumajohtaja Antti Kirkkola 3.2.2022:

Turun kaupunki on vuodesta 1970 lähtien järjestänyt Ruissalon saarella Ruisrock- nimellä markkinoitua rockmusiikkitapahtumaa. Sopijapuolten, Turun kaupungin ja Vantaan Festivaalit Oy:n kesken on 14.3.2001/ 28.3.2001 allekirjoitettu sopimus Ruisrock- tapahtuman järjestämisestä yhtiön toimesta. Tätä sopimusta on tarkennettu 29.1.2002 voimaan astuneella sopimuksella. Sopimusta on jatkettu vuonna 2014. Vantaan festivaalit Oy on järjestänyt festivaalin vuodesta 2001 alkaen. Vantaan Festivaalit Oy:n kanssa käytyjen neuvottelujen jälkeen on laadittu liitteenä 1 oleva uusi sopimus.

Sopimuksen tavoitteena on edistää toimijoiden välistä yhteistyötä sekä varmistaa kansallisesti ja kansainvälisesti merkittävän ja liiketaloudellisesti kannattavan tapahtuman kilpailukyky myös tulevaisuudessa. Sopimuksen mukaisesti osapuolten välistä vuorovaikutusta parannetaan ja vuosittain tullaan konkretisoimaan sopimuksessa mainitut yhteistyöteemat ja arvioidaan kuluneen kesän festivaalin ja yhteistyön keskeiset tulokset ja muut toiminnalliset havainnot.

Maanvuokrasta ja mahdollisista alueelle tehtävistä festivaalia koskevista investoinneista ja niiden kuoletuksesta sovitaan vuosittain erikseen siten, että maanvuokraan sovelletaan kaupungin perusmaanvuokratasoa ja mahdollisten investointien vaikutuksesta maanvuokraan sovitaan erikseen.

Kaupunginhallitukselle esitetään liitteenä 1 olevan Turun kaupungin ja Vantaan Festivaalit Oy:n välisen sopimuksen hyväksymistä. Kansliapäällikkö tulisi oikeuttaa tekemään sopimukseen tarvittaessa vähäisiä muutoksia.

Liite 1Yhteistyösopimus

Kansliapäällikkö Tuomas Heikkinen:

EhdotusKaupunginhallitus päättää, että

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Asian esitteli pormestari Minna Arve.

Jakelu

aoVantaan Festivaalit Oy
tpvVapaa-aika, järjestämistoiminnon vetovoima- ja tapahtumavastuualue
tpvXXXXX


Liitteet:

Kh § 82
Liite 1:Yhteistyösopimus