Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Konsernihallinto, strateginen HR 
Henkilöstöjohtaja/sarja A14408.05.2019 

2571-2019 (01 02 00, 01 02 01)

Eräiden Turun kriisiryhmän jäsenten palkan määrittäminen

Vs. Palvelussuhdepäällikkö Hanna Haukkasalo 8.5.2019:

Henkilöstöjohtajan tekemillä erilisillä päätöksillä on päätetty Turun kriisiryhmän jäsenille maksettavista korvauksista.

Kriisiryhmän jäsenten palkka on maksettu henkilöstöjohtajan päätöksen 13.2.2014 § 21 mukaisesti 57 €/kk vakanssin tehtäväkohtaista palkkaa korkeampana.

Kriisiryhmän jäsenyydestä maksettavaa palkan korotusta ei ole huomioitu eräiden ryhmän jäsenten palkkauksessa 1.1.2019 lukien toteutetuissa paikallista järjestelyerää koskevissa päätöksissä ja kriisityön lisä on jäänyt maksamatta eräille ryhmän jäsenille.

Yhteensä neljälle Turun kriisiryhmän jäsenelle tulee maksaa 1.1.2019 lukien korvauksena jäsenyydestä aihetuvasta tehtävien muutoksesta erillistä lisää, jonka suuruus on 57 €/kk.

Osalle kriisiryhmän jäsenistä on maksettu kriisityön lisää tehtäväkohtaisen palkan sisällä, vaikka kriisityönlisä tulee maksaa erillisenä lisänä. Kahden Turun kriisiryhmän jäsenen kriisityön lisä suuruudeltaan 57€/kk tulee muuttaa erilliseksi lisäksi, joka on osa henkilön varsinaista palkkaa.

Henkilöstöjohtaja Sinikka Valtonen:

PäätösPäätin, että psykologi Krista Tarkolle, Leena Kaistaniemelle, Eevi Korvensyrjälle ja terveydenhoitaja Marjukka Takalalle maksetaan 1.1.2019 lukien korvauksena kriisiryhmän jäsenyydestä aiheutuvasta tehtävien muutoksesta erillistä lisää, jonka suuruus on 57 €/kk. Erillinen lisä on osa henkilön varsinaista palkkaa.

Psykologi Janne Aaltoselle ja sosiaalityöntekijä Marianna Koistille aikaisemmin tehtäväkohtaisessa palkassa maksettu kriisityön lisä maksetaan 1.6.2019 lukien erillisenä lisänä. Korvaus kriisiryhmän jäsenyydestä aiheutuvasta tehtävien muutoksesta on suuruudeltaan 57 €/kk. Erillinen lisä on osa henkilön varsinaista palkkaa.

Erillistä lisää maksetaan niin kauan kuin henkilö toimii kriisiryhmän jäsenenä.

Tähän päätökseen voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen siltä osin kuin kyse ei ole kunnallisten virka- ja työehtosopimusten soveltamisesta tai tulkinnasta.

Oikaisuvaatimusohje liitteenä.

 

 

 

 

Sinikka Valtonen

henkilöstöjohtaja

Jakelu

aoKorvensyrjä Eevi
tiedKaupunginhallitus
aoAaltonen Janne
tiedHaukkasalo Hanna
aoKaistaniemi Leena
aoKoisti Marianna
aoTakala Marjukka
aoTarkko Krista
tpvValtonen Kari