Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kaupunginhallitus35017.09.20183

10446-2018 (01 01 00)

Logistiikkapäällikön viran tehtävänimikkeen muuttaminen hankintapäälliköksi

Tiivistelmä:

Esitetään, että Talous- ja strategiaryhmän Strategisessa hankinnassa olevan logistiikkapäällikön viran tehtävänimikkeeksi muutetaan 1.10.2018 lukien hankintapäällikkö

Kh § 350

Hankinta- ja logistiikkajohtaja Fredrik Lindström:

Konsernihallinnon Talous- ja strategiaryhmän Strategisessa hankinnassa on Kuljetuspalveluissa toimiva logistiikkapäällikkö (vakanssi 000853) irtisanoutunut niin, että hänen viimeinen työpäivänsä oli 31.8.2018.

Strategisen hankinnan uuden toimintamallin tukemiseksi on tarkoituksenmukaista päivittää logistiikkapäällikön viran työtehtäviä ja samassa yhteydessä viran tehtävänimikkeeksi tulisi muuttaa hankintapäällikkö.

Hankintapäällikön tehtävänkuvalla voidaan yhdistää kuljetuspalveluiden ja hankintojen sopimushallinta. Tämä tukee paremmin Strategisten hankintojen toimintamalliuudistusta jonka tavoitteena on painopisteen siirtäminen kilpailuttamisvaiheesta koko sopimuselinkaaren hallintaan. Painopisteen siirtämisellä tavoitellaan parempaa hankintojen ennakointia ja valmistelua sekä hankintaomaamisen kehittämistä koko kaupungin tasolla.

Strategisen hankinnan kaupunkitasoisena tehtävänä on hankintaosaamisen kehittäminen. Hankintapäällikkö osallistuisi tähän johtamalla operatiivista hankintaprosessia ja sopimushallintaa.

Tehtävänimikkeen muutoksella ei ole kustannusvaikutuksia.

Henkilöstöjohtaja Sinikka Valtonen, henkilöstölakimies Elise Hemmilä 2.7.2018:

Hankinta- ja logistiikkajohtaja on esittänyt, että talous- ja strategiaryhmän strategisessa hankinnassa olevan logistiikkapäällikön viran tehtävänimikkeeksi muutetaan 1.10.2018 lukien hankintapäällikkö. Esitystä on perusteltu viran tehtäväkuvassa tapahtuvilla muutoksilla. Uusi tehtävänimike kuvaa aiempaa tehtävänimikettä paremmin viran uutta tehtäväkuvausta. Esitetyllä muutoksella ei ole kustannusvaikutuksia.

Konsernihallinnon strategisella HR:llä ei ole huomautettavaa esityksen suhteen.

Liite 1Lomake

Kaupunginjohtaja Minna Arve:

EhdotusKaupunginhallitus päättää, että logistiikkapäällikön viran vakanssinumero 000853 tehtävänimike on 1.10.2018 lukien hankintapäällikkö

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Asian esitteli apulaiskaupunginjohtaja Jarkko Virtanen.

Jakelu

tpvHenkilöstöasioiden palvelukeskus
tiedKonsernihallinto, strateginen hankinta
tpvKonsernihallinto, strateginen HR


Liitteet:

Kh § 350
Liite 1:Lomake