Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kaupunginhallitus10618.02.20135

2099-2013 (009)

Kaupunginhallituksen ilmoitus valtuutettujen tekemistä aloitteista, joita ei vuoden 2012 loppuun mennessä ole lopullisesti käsitelty (Kv)

Tiivistelmä:

Vuoden 2012 lopussa vielä käsittelemättä olleista aloitteista laadittu luettelo esitetään merkittäväksi tiedoksi ja aloite, jonka tekemisestä luettelon käsittelyä edeltävän vuoden loppuun mennessä on kulunut neljä vuotta, esitetään katsottavaksi rauenneeksi.

Kh § 106

Johtava kaupunginsihteeri Ari-Pekka Korhonen 15.2.2013:

Kaupunginvaltuuston työjärjestyksen 5 §:n 3 momentin mukaan kaupunginhallituksen on vuosittain helmikuun loppuun mennessä esitettävä valtuustolle luettelo valtuutettujen tekemistä ja kaupunginhallitukselle lähetetyistä aloitteista, joita valtuusto ei edellisen vuoden loppuun mennessä ole lopullisesti käsitellyt. Samalla on ilmoitettava, mihin toimenpiteisiin niiden johdosta on ryhdytty. Valtuusto voi todeta, mitkä aloitteista on käsitelty loppuun.

Käsiteltäessä valtuustossa 3 momentissa tarkoitettua luetteloa katsotaan ne aloitteet, joiden tekemisestä on luettelon käsittelyä edeltävän vuoden loppuun mennessä kulunut neljä vuotta, rauenneiksi ellei valtuusto jonkin aloitteen osalta toisin päätä.

Liite 1                                   Luettelo aloitteista

Kaupunginhallituksen ehdotus

Kaupunginvaltuusto päättää merkitä tiedoksi luettelon 31.12.2012 käsittelemättä olleista aloitteista ja

päättää, että aloite 1 merkitään rauenneeksi.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

esiKaupunginvaltuusto


Liitteet:

Kh § 106
Liite 1:Luettelo aloitteista