Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Lukio- ja ammattiopetuslautakunta12628.08.20127
Kaupunginhallitus43517.09.20129

1118-2012 (041, 002, 07)

Nuorten ja aikuisten koulutuksen pääprosessin strategisessa palvelusopimuksessa 2012 sovittujen tavoitteiden toteuma (Otj)

Tiivistelmä:

Kaupunginhallitukselle esitetään nuorten ja aikuisten koulutuksen pääprosessin strategisessa palvelusopimuksessa 2012 sovittujen tavoitteiden seurantaraportti.

Lamlk § 126

Palvelujohtaja Mika Helva

 

Vuoden 2012 strategisen palvelusopimuksen tavoitteiden toteutuma raportoidaan kesäkuun lopun tilanteen mukaisesti. Koko vuoden toteuma tullaan raportoimaan ensi vuoden alussa.

 

Strategisen palvelusopimuksen 2012 tavoitteiden seurantaraportti on liitteenä.

 

Liite 1                                  Nuorten ja aikuisten koulutuksen pääprosessin strategisen palvelusopimuksen 2012 tavoitteiden seurantaraportti

 

Kasvatus- ja opetustoimenjohtaja Timo Jalonen

 

Ehdotus        Lukio- ja ammattiopetuslautakunta merkitsee tiedoksi strategisen palvelusopimuksen tavoitteiden seurannan vuodelta 2012 ja lähettää sen kaupunginhallitukselle tiedoksi.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Kh § 435

Vs. apulaiskaupunginjohtaja Jouko K. Lehmusto 13.9.2012:

Lukio- ja ammattiopetuslautakunnan strategisen palvelusopimuksen tavoitteet ovat kevätkaudelta saatavien tietojen perusteella toteutumassa kohtalaisen hyvin. Osasta tavoitteista saadaan seurantatiedot vasta vuositasolla. Koska tavoitteita ei ole kohdennettu erikseen kevät- ja syyskaudelle, ei kevätkauden toteutumasta välttämättä vielä voida tehdä koko vuoden kehitystä koskevia johtopäätöksiä.

Merkittävimpiä negatiivisia, tässä vaiheessa havaittavissa olevia poikkeamia on aikuisten ammatillisen perustutkinnon läpäisyasteessa ja opettajien työelämäjaksoissa. Lupaa ruotsinkielisen lähihoitajakoulutuksen käynnistämiseen ei yrityksistä huolimatta ole vielä saatu. Koska ruotsinkielisten lähihoitajien lisätarve on akuutti, työ luvan saamiseksi jatkuu.

Oppisopimustoimistojen yhdistämistä koskeva valmistelutyö on käynnissä. Opetustoimeen liittyvien avustusten siirto lukio- ja ammattiopetuslautakunnalle on toteutumatta ja liittynee osana kaupungin toimintamallin uudistamisen yhteydessä tehtävään koko avustustoiminnan järjestelyjen arviointiin.

Liite 1Nuorten ja aikuisten koulutuksen pääprosessin strategisen palvelusopimuksen 2012 tavoitteiden seurantaraportti

EhdotusKaupunginhallitus merkitsee nuorten ja aikuisten koulutuksen pääprosessin strategisen palvelusopimuksen tavoitteiden seurannan vuodelta 2012 tiedoksi.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedLukio- ja ammattiopetuslautakunta


Liitteet:

Lamlk § 126
Liite 1:Nuorten ja aikuisten koulutuksen pääprosessin strategisen palvelusopimuksen 2012 tavoitteiden seurantaraportti

Kh § 435
Liite 1:Nuorten ja aikuisten koulutuksen pääprosessin strategisen palvelusopimuksen 2012 tavoitteiden seurantaraportti