Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Luottamuselintoimikunta824.01.20127
Kaupunginhallitus4730.01.20127

14118-2011 (014)

Kaupunginhallituksen edustajan nimeäminen Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakuntaan (Kj)

Tiivistelmä: -

Luotto § 8

Va. kaupunginsihteeri Outi Kari-Granfors 18.1.2012:

Kaupunginvaltuusto on 19.12.2011 § 237 valinnut Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakuntaan seitsemän jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen vuodeksi 2012. Joukkoliikenteen yhteistoimintasopimuksen mukaan läsnäolo- ja puheoikeus joukkoliikennelautakunnan kokouksissa on mm. "Turun kaupunginhallituksen edustajalla ja sopimuskuntien kunnan- tai kaupunginjohtajalla tai teknisen toimen johtajalla tai vastaavalla viranhaltijalla".

Hallintosäännön 11 §:n mukaan kaupunginhallitus voi määrätä edustajansa muihin toimielimiin. Edustajaksi voidaan määrätä kaupunginhallituksen jäsen tai varajäsen, kaupunginjohtaja tai apulaiskaupunginjohtaja. Kaupunginhallitus voi määrätä edustajalle varaedustajan.

EhdotusLuottamuselintoimikunta tekee kaupunginhallitukselle ehdotuksen jäsenen ja varajäsenen nimeämisestä Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakuntaan vuodeksi 2012.

PäätösLuottamuselintoimikunta päätti ehdottaa kaupunginhallituksen edustajaksi vuodeksi 2012 Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakuntaan Piia Elon ja varaedustajaksi Pasi Aholan sikäli, kun kaupunginhallitus katsoo edustajan nimeämisen tarkoituksenmukaiseksi.

Kh § 47

Kaupunginjohtaja Aleksi Randell:

EhdotusKaupunginhallitus päättää nimetä Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakuntaan Piia Elon ja varaedustajaksi Pasi Aholan.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedKeskushallinto, talouspalvelukeskus, palkanlaskenta palkkiot
tiedLuottamuselintoimikunta
tiedTurun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta
tiedAhola Pasi
tiedElo Piia
tiedMäkinen Anne
tiedNanai Sari