Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kaupunginhallitus45004.10.20118

2656-2010 (011, 70)

Turun Seudun Kuntatekniikka Oy:n perustaminen -täytäntöönpano (Kj)

Tiivistelmä: -

Kh § 450

Johtava kaupunginsihteeri Tuomas Heikkinen 29.9.2011:

Kaupunginvaltuusto päätti 26.9.2011 § 177, että Turun Seudun Kuntatekniikka Oy perustetaan ja että liitteenä olevat perustamisasiakirjat ja yhtiön rahoituslinjaus hyväksytään siten muutettuina, että yhtiön hallituksen jäsenmäärä on 5-7 henkilöä.

Päätöksen täytäntöönpanossa kaupunginhallituksen tulee ottaa kantaa yhtiön hallituksen jäseniin, tilintarkastajaan, osakepääoman maksamiseen, valvontavastuuseen sekä yhtiön sijoittumiseen kaupungin taseessa.

Kaupunginhallitukselle esitetään, että hallitukseen nimetään seuraavat henkilöt: apulaiskaupunginjohtaja Jarkko Virtanen (Pj), talousjohtaja Jukka Laiho (vpj), johtava kaupunginlakimies Tomi Sundholm, kaupunginlakimies Laura Klami ja controller Kim Moisiolinna.

Tilintarkastajaksi esitetään valittavaksi PricewaterhouseCooppers Oy päävastuullisena tilintarkastajana Tomi Moisio.

Yhtiön valvontavastuuhenkilöksi nimetään kaupunginjohtaja Aleksi Randell ja yhtiö lisätään konserniohjeen mukaisiin strategisiin yhtiöihin ja yhtiön osakkeet kuuluvat keskushallinnon taseeseen.

Osakepääoma 2.500 € maksetaan Investointien määrärahoista, osakkeet ja osuudet. Lisäksi esitän, että johtava kaupunginlakimies Tomi Sundholm oikeutetaan allekirjoittamaan kaikki yhtiön rekisteröimiseen liittyvät asiakirjat.

Kaupunginjohtaja Aleksi Randell:

EhdotusKaupunginhallitus päättää Turun Seudun Kuntatekniikka Oy:n perustamiseksi, että

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvKeskushallinto, lakiasiat
tpvKeskushallinto, talousasiat
tiedKlami Laura
tiedLaiho Jukka
tiedMoisiolinna Kim
tiedRandell Aleksi
tiedSundholm Tomi
tiedVirtamo Nina
tiedVirtanen Jarkko