Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kaupunginhallitus4331.01.20116

105-2009 (113)

Kaupunginjohtajan ja apulaiskaupunginjohtajien sijaisuudet (Kj)

Tiivistelmä: -

Kh § 43

Va. johtava kaupunginsihteeri Tuomas Heikkinen 28.6.2010:

Kaupunginhallitus päätti 28.6.2010 § 404 kaupunginjohtajan ja apulaiskaupunginjohtajien varahenkilöistä ja sijaisuuksien hoitamisesta mm. seuraavaa:

1. Kaupunginjohtaja Mikko Pukkisen varahenkilönä toimii apulaiskaupunginjohtaja Jarkko Virtanen, apulaiskaupunginjohtaja Maija Kyttä ja vs. apulaiskaupunginjohtaja Ari Korhonen em. järjestyksessä.

2. Apulaiskaupunginjohtaja Maija Kytän varahenkilönä toimii apulaiskaupunginjohtaja Jarkko Virtanen ja vs. apulaiskaupunginjohtaja Ari Korhonen em. järjestyksessä.

3. Apulaiskaupunginjohtaja Jarkko Virtasen varahenkilönä toimii vs. apulaiskaupunginjohtaja Ari Korhonen ja apulaiskaupunginjohtaja Maija Kyttä em. järjestyksessä.

4.Vs. apulaiskaupunginjohtaja Ari Korhosen varahenkilönä toimii apulaiskaupunginjohtaja Maija Kyttä ja apulaiskaupunginjohtaja Jarkko Virtanen em. järjestyksessä.

Lisäksi kaupunginhallitus päätti, että tämä päätös on voimassa toistaiseksi.

Kaupunginvaltuusto on 24.1.2011 merkinnyt tiedokseen Ari Korhosen irtisanoutumisen ja päättänyt ottaa VTM Jouko K. Lehmuston osaamistointa johtavan apulaiskaupunginjohtajan viran sijaiseksi 1.2.2011 lukien määräajaksi. Määräaika päättyy, jos viran nykyinen haltija palaa hoitamaan virkaansa tai hänen virkasuhteensa päättyy, tällä päätöksellä kuitenkin viimeistään 31.12.2012.

Koska apulaiskaupunginjohtajan Tero Hirvilammin virantoimituksesta pidättämistä koskevan asian käsittely on edelleen kesken, on kaupunginhallituksen 12.1.2009 tekemää sijaisuuspäätöstä tarkistettava siten, että siinä huomioidaan kaupunginvaltuuston 29.3.2010 ja 24.1.2011 tekemät päätökset.

Kaupunginjohtaja Aleksi Randell:

EhdotusKaupunginhallitus päättää, että kaupunginjohtajan ja apulaiskaupunginjohtajien varahenkilöt määrätään ja sijaisuudet hoidetaan seuraavasti:

1. Kaupunginjohtaja Aleksi Randellin varahenkilönä toimii apulaiskaupunginjohtaja Jarkko Virtanen, apulaiskaupunginjohtaja Maija Kyttä ja vs. apulaiskaupunginjohtaja Jouko K. Lehmusto em. järjestyksessä.

2. Apulaiskaupunginjohtaja Maija Kytän varahenkilönä toimii apulaiskaupunginjohtaja Jarkko Virtanen ja vs. apulaiskaupunginjohtaja Jouko K. Lehmusto em. järjestyksessä.

3. Apulaiskaupunginjohtaja Jarkko Virtasen varahenkilönä toimii vs. apulaiskaupunginjohtaja Jouko K. Lehmusto ja apulaiskaupunginjohtaja Maija Kyttä em. järjestyksessä.

4. Vs. apulaiskaupunginjohtaja Jouko K. Lehmuston varahenkilönä toimii apulaiskaupunginjohtaja Maija Kyttä ja apulaiskaupunginjohtaja Jarkko Virtanen em. järjestyksessä.

Lisäksi kaupunginhallitus päättää, että tämä päätös on voimassa 1.2.2011 alkaen toistaiseksi.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedKeskushallinto, kirjaamo
tiedKeskushallinto, lakiasiat
tiedKyttä Maija
tiedLehmusto Jouko K.
tiedPursiainen Sari
tiedRandell Aleksi
tiedSaaranen Helvi
tiedVirtanen Jarkko