Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kaupunginhallitus 453 31.08.2010 4 Kj

7988-2010 (113, 021)

Kaupunginjohtajan viran täyttämistä koskevan päätöksen täytäntöönpano

Tiivistelmä: -

Kh § 453

Va. johtava kaupunginsihteeri Tuomas Heikkinen:

Kaupunginvaltuuston kaupunginjohtajan viran täyttöä koskevan päätöksen mukaan kaupunginhallituksen tulee tehdä täytäntöönpanon yhteydessä päätös johtajasopimuksen tekemisestä.

Kaupunginhallituksen puheenjohtajisto on neuvotellut Aleksi Randellin kanssa johtajasopimuksen tekemisestä. Kaupunginhallitukselle esitetään, että sopimus tehdään liitteen 1 mukaisesti.

Kun kyseessä on kaupunginjohtajan ja kaupungin välinen sopimus, on olemassa hallintosäännön 12 §:n tarkoittama erityinen syy käsitellä asia kaupunginhallituksen puheenjohtajan esittelystä. Muut kaupunginhallituksen esittelijät tulevat olemaan 1.9.2010 lukien kaupunginjohtajan alaisia eikä ole tarkoituksenmukaista, että alainen esittelisi esimiestään koskevan johtajasopimuksen hyväksymistä.

Liite 1Kaupunginjohtajasopimus (muutokset kokouksessa 31.8.2010, alleviivattuna)

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Minna Arve:

EhdotusKaupunginhallitus päättää, että Aleksi Randellin kanssa tehdään liitteen 1 mukainen kaupunginjohtajasopimus, jonka allekirjoittaa kaupunginhallituksen puheenjohtaja ja varmentaa johtava kaupunginlakimies.

Lisäksi kaupunginhallitus merkitsee tiedoksi, että Randell on esittänyt kaupungille lääkärintodistuksen, jossa todetaan hänen olevan terveydentilansa puolesta sopiva kyseiseen virkaan ja päättää, että Randell voi ryhtyä hoitamaan virkaa 1.9.2010 lukien.

Päätös pannaan täytäntöön lainvoimaisuutta odottamatta.

Ilmoitus VTM Aleksi Randellille, kaupunginhallituksen hallintojaostolle, keskushallinnolle, keskushallinnon henkilöstöasiain vastuualueelle ja talouspalvelukeskukselle.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Puheenjohtajana toimi Arve.

Jakelu

tiedKaupunginhallituksen hallintojaosto
tiedKeskushallinto
tiedKeskushallinto, henkilöstöasiat
tpvKeskushallinto, talousasiat
aoRandell Aleksi
tiedSaaranen Helvi


Liitteet:

Kh § 453
Liite 1:Kaupunginjohtajasopimus (muutokset kokouksessa 31.8.2010, alleviivattuna)