Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kaupunginhallitus40428.06.20102 Kj

105-2009 (113)

Kaupunginjohtajan ja apulaiskaupunginjohtajien sijaisuudet

Tiivistelmä: -

Kh § 404

Vs. johtava kaupunginsihteeri Tuomas Heikkinen 28.6.2010:

Kaupunginhallitus päätti 12.1.2009 § 11 kaupunginjohtajan ja apulaiskaupunginjohtajien varahenkilöistä ja sijaisuuksien hoitamisesta seuraavaa:

1. Kaupunginjohtaja Mikko Pukkisen varahenkilönä toimii apulaiskaupunginjohtaja Jarkko Virtanen, apulaiskaupunginjohtaja Maija Kyttä ja apulaiskaupunginjohtaja Tero Hirvilammi em. järjestyksessä.

2. Apulaiskaupunginjohtaja Maija Kytän varahenkilönä toimii apulaiskaupunginjohtaja Jarkko Virtanen ja apulaiskaupunginjohtaja Tero Hirvilammi em. järjestyksessä.

3. Apulaiskaupunginjohtaja Jarkko Virtasen varahenkilönä toimii apulaiskaupunginjohtaja Tero Hirvilammi ja apulaiskaupunginjohtaja Maija Kyttä em. järjestyksessä.

4. Apulaiskaupunginjohtaja Tero Hirvilammen varahenkilönä toimii apulaiskaupunginjohtaja Maija Kyttä ja apulaiskaupunginjohtaja Jarkko Virtanen em. järjestyksessä.

Kaupunginhallitus päätti lisäksi, että em. päätös on voimassa toistaiseksi.

Kaupunginvaltuusto on 29.3.2010 § 60 kohdalla päättänyt ottaa FM Ari Korhosen osaamis- ja elinkeinotointa johtavan apulaiskaupunginjohtajan viran määräaikaiseksi sijaiseksi 1.5.2010 lukien siten, että määräaika päättyy, jos viran nykyinen haltija palaa hoitamaan virkaansa tai hänen virkasuhteensa päättyy. Kaupunginvaltuuston tekemän päätöksen mukaan Korhosen sijaisuus päättyy kuitenkin viimeistään 31.12.2012. Koska apulaiskaupunginjohtajan Tero Hirvilammin virantoimituksesta pidättämistä koskevan asian käsittely on edelleen kesken, on kaupunginhallituksen 12.1.2009 tekemää sijaisuuspäätöstä tarkistettava siten, että siinä huomioidaan kaupunginvaltuuston 29.3.2010 tekemä päätös.  

Kaupunginjohtaja ja kaikki apulaiskaupunginjohtajat ovat lomalla 26.7.-1.8.2010. Em. ajaksi kaupunginjohtajan varahenkilöksi tulisi määrätä kansliapäällikkö Jouko K. Lehmusto.

Kaupunginjohtaja Mikko Pukkinen:

EhdotusKaupunginhallitus päättää, että kaupunginjohtajan ja apulaiskaupunginjohtajien varahenkilöt määrätään ja sijaisuudet hoidetaan seuraavasti:

1. Kaupunginjohtaja Mikko Pukkisen varahenkilönä toimii apulaiskaupunginjohtaja Jarkko Virtanen, apulaiskaupunginjohtaja Maija Kyttä ja vs. apulaiskaupunginjohtaja Ari Korhonen em. järjestyksessä.

2. Apulaiskaupunginjohtaja Maija Kytän varahenkilönä toimii apulaiskaupunginjohtaja Jarkko Virtanen ja vs. apulaiskaupunginjohtaja Ari Korhonen em. järjestyksessä.

3. Apulaiskaupunginjohtaja Jarkko Virtasen varahenkilönä toimii vs. apulaiskaupunginjohtaja Ari Korhonen ja apulaiskaupunginjohtaja Maija Kyttä em. järjestyksessä.

4.Vs. apulaiskaupunginjohtaja Ari Korhosen varahenkilönä toimii apulaiskaupunginjohtaja Maija Kyttä ja apulaiskaupunginjohtaja Jarkko Virtanen em. järjestyksessä.

Lisäksi kaupunginhallitus päättää, että tämä päätös on voimassa toistaiseksi.

Samalla kaupunginhallitus päättää, että kansliapäällikkö Jouko K. Lehmusto toimii kaupunginjohtajan varahenkilönä ajalla 26.7.-1.8.2010.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedKeskushallinto, kirjaamo
tiedKeskushallinto, lakiasiat
tiedKorhonen Ari
tiedKyttä Maija
tiedLehmusto Jouko K.
tiedPukkinen Mikko
tiedSaaranen Helvi
tiedVirtanen Jarkko