Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kaupunginhallitus 323 24.05.2010 Kj

365-2010 (001)

Kaupunginhallituksen puheenjohtajan Aleksi Randellin esitys koskien seutuyhteistyötä

Tiivistelmä: -

Kh § 323

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Aleksi Randell:

Tuodaan kaupunginhallituksen palauttama seutuyhteistyön organisointia, tavoitteita ja MAL-aiesopimuksen valmistelua koskeva asia käsittelyyn ennen kesätaukoa, huomioiden hallituksen kokonaisuudesta iltakoulussa käymä lähetekeskustelu ja seudun paras-ohjausryhmässä tehdyt päätökset.

Ja että kaupunginhallituksen seudun kunnille tekemään elinkeinosopimusehdotukseen tehdään tarvittavat tekniset muutokset, jotka ovat tulleet aiheelliseksi sen kaupunginhallituksen käsittelyn jälkeen ja että tarkistettu sopimusehdotus toimitetaan seudun kunnille.

Ja että valmistellaan seudun elinkeinoyhteistyön arvioinnin käynnistäminen sopimusehdotuksen käsittelyn yhteydessä päätetyllä tavalla, huomioiden seudun paras-ohjausryhmän arviointiryhmää koskeva päätös.

EhdotusKaupunginhallitus päättää, että kaupunginhallitukselle tuodaan palautettu seutuyhteistyön organisointia, tavoitteita ja MAL-aiesopimuksen valmistelua koskeva asia käsittelyyn ennen kesätaukoa, huomioiden hallituksen kokonaisuudesta iltakoulussa käymä lähetekeskustelu ja seudun paras-ohjausryhmässä tehdyt päätökset.

Ja että kaupunginhallituksen seudun kunnille tekemään elinkeinosopimusehdotukseen tehdään tarvittavat tekniset muutokset, jotka ovat tulleet aiheelliseksi sen kaupunginhallituksen käsittelyn jälkeen, ja että tarkistettu sopimusehdotus toimitetaan seudun kunnille.

Ja että valmistellaan seudun elinkeinoyhteistyöhön arvioinnin käynnistäminen sopimusehdotuksen käsittelyn yhteydessä päätetyllä tavalla, huomioiden seudun paras-ohjausryhmän arviointiryhmää koskeva päätös.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvKirkkola Antti