Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kaupunginhallitus14916.03.20093 Kj

3681-2009 (003, 633, 033)

Sopimuksen solmiminen Tallinnan kaupungin kanssa yhteensopivan matkailijakortin kehittämisestä

Tiivistelmä: -

Kh § 149

Turku Touring, projektivastaava Sirke Niemelä:

Liittyen Turun ja Tallinnan kulttuuripääkaupunkivuoteen 2011 on matkailutoimisto/Turku Touring neuvotellut yhteistyössä joukkoliikennetoimiston kanssa Tallinnan kaupungin ao. viranomaisten kanssa mahdollisuudesta kehittää yhteensopiva matkailijakortti em. kaupungeille. Tavoitteena on matkailijakortti, jota voitaisiin käyttää molemmissa kaupungeissa. Hanke tulisi edistämään Turun ja Tallinnan välistä matkailua kulttuuripääkaupunkivuotena.

 

Neuvotteluissa on päädytty esittämään sopimuksen solmimista yhteistyöstä yhteensopivan matkailijalipun kehittämisessä. Sopimuksen mukaan kummassakin kaupungissa tehtäisiin syksyyn 2009 mennessä käytettävyystutkimus, jonka avulla:

-kuvataan matkailijakortti- yhteistyö käytännössä (käyttöskenaarioita ja –ohjeistuksia sekä teknisten sovellutusten kuvaukset),

-laaditaan ehdotus käytännön toimien vastuutuksesta sekä clearing- tyyppisen sopimuksen sisällöstä,

-ehdotetaan kannattavuusarviolle perustuvaa toimintamallia myynnin

toteuttamiseksi,

-sovitaan yhteisistä markkinointi- ja tiedottamistoimenpiteistä

 

Sopimus liitettäisiin osaksi Turun ja Tallinnan kaupunkien välillä lokakuussa 2006 solmittua yhteistyötä koskevaa puitesopimusta.

 

Käytettävyystutkimuksen kustannukset olisivat enintään 10.000 euroa/ kaupunki. Turussa rahoitus on saatu V-S maakuntaohjelman puitteissa Varsinais-Suomen Liitolta (Hakemus 4.6.2008, dnro 73/2008, fimos 115507).

 

Liite 1           Sopimusluonnos               

 

Kaupunginjohtaja Mikko Pukkinen:

 

Ehdotus       Kaupunginhallitus päättää, että Tallinnan kaupungin kanssa solmitaan oheisen liitteen mukainen sopimus yhteensopivan matkailijakortin kehittämisestä ja että kaupunginjohtaja oikeutetaan Turun kaupungin puolesta allekirjoittamaan sopimus.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

ilmKeskushallinto, lakiasiat
ilmTurku Touring
tiedKirkkola Antti
ilmMakkonen Eva-Lisa
tpvPukkinen Mikko


Liitteet:

Kh § 149
Liite 1:Sopimusluonnos