Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kaupunginhallitus1112.01.20092 Kj

105-2009 (113)

Kaupunginjohtajan ja apulaiskaupunginjohtajien sijaisuudet

Tiivistelmä: -

Kh § 11

Johtava kaupunginsihteeri Reino Tiainen:

Kaupunginhallitus päätti 14.1.2008 § 8 kaupunginjohtajan ja apulaiskaupunginjohtajien varahenkilöistä ja sijaisuuksien hoitamisesta vuonna 2008. Em. päätöksen mukaan:

-  Kaupunginjohtaja Mikko Pukkisen varahenkilönä toimii apulaiskaupunginjohtaja Jarkko Virtanen, apulaiskaupunginjohtaja Maija Kyttä ja apulaiskaupunginjohtaja Tero Hirvilammi em. järjestyksessä.

-  Apulaiskaupunginjohtaja Maija Kytän varahenkilönä toimivat apulaiskaupunginjohtaja Tero Hirvilammi ja apulaiskaupunginjohtaja Jarkko Virtanen em. järjestyksessä.

-  Apulaiskaupunginjohtaja Jarkko Virtasen varahenkilönä toimivat apulaiskaupunginjohtaja Tero Hirvilammi ja apulaiskaupunginjohtaja Maija Kyttä em. järjestyksessä.

-  Apulaiskaupunginjohtaja Tero Hirvilammen varahenkilönä toimivat apulaiskaupunginjohtaja Jarkko Virtanen ja apulaiskaupunginjohtaja Maija Kyttä em. järjestyksessä.

Kaupunginjohtajan ja apulaiskaupunginjohtajien sijaisuuksista on tähän asti päätetty vuodeksi kerrallaan. Tähän ei ole kuitenkaan mitään säädöspohjaista perustetta. Tämän takia ja kun kaikkien nykyiseen kaupunginjohtajistoon kuuluvien toimikausi päättyy vuoden 2012 lopussa, olisi tarkoituksenmukaista, että päätös tehtäisiin olemaan voimassa toistaiseksi, jolloin sitä on luonnollisesti mahdollisuus tarvittaessa tarkistaa.

Kaupunginjohtaja Mikko Pukkinen:

EhdotusKaupunginhallitus päättää, että kaupunginjohtajien ja apulaiskaupunginjohtajien varahenkilöt määrätään ja sijaisuudet hoidetaan seuraavasti:

1. Kaupunginjohtaja Mikko Pukkisen varahenkilönä toimii apulaiskaupunginjohtaja Jarkko Virtanen, apulaiskaupunginjohtaja Maija Kyttä ja apulaiskaupunginjohtaja Tero Hirvilammi em. järjestyksessä.

2.  Apulaiskaupunginjohtaja Maija Kytän varahenkilönä toimii apulaiskaupunginjohtaja Jarkko Virtanen ja apulaiskaupunginjohtaja Tero Hirvilammi em. järjestyksessä.

3.  Apulaiskaupunginjohtaja Jarkko Virtasen varahenkilönä toimii apulaiskaupunginjohtaja Tero Hirvilammi ja apulaiskaupunginjohtaja Maija Kyttä tem. järjestyksessä.

4.  Apulaiskaupunginjohtaja Tero Hirvilammen varahenkilönä toimii apulaiskaupunginjohtaja Maija Kyttä ja apulaiskaupunginjohtaja Jarkko Virtanen em. järjestyksessä.

Lisäksi kaupunginhallitus päättää, että tämä päätös on voimassa toistaiseksi.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

ilmKeskushallinto, kirjaamo
ilmKeskushallinto, lakiasiat
ilmBlomqvist Stig
ilmHirvilammi Tero
ilmKyttä Maija
ilmMakkonen Eva-Lisa
ilmPukkinen Mikko
ilmSaaranen Helvi
ilmVirtanen Jarkko