Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Keskusvaalilautakunta7215.04.20246

1539-2024 (00 00 00)

Europarlamenttivaalien henkilöstön palkat, palkkiot ja rekrytoinnit

Tiivistelmä: -

Kevaalk § 72

Kaupunginjuristi Noora Syysvirta ja juristi Katariina Jokinen 10.4.2024:

Vaalilain 14 §:n mukaan keskusvaalilautakunta ottaa itselleen tarvittavan henkilöstön. Keskusvaalilautakunta on päätöksellään 25.9.2023 § 106 päättänyt, että keskusvaalilautakunnan sihteerit voivat suorittaa tarvittavat rekrytoinnit vaalien järjestämistä varten.

Keskusvaalilautakunnan sihteerit ovat rekrytoineet keskusvaalilautakunnan kansliaan henkilökuntaa hoitamaan europarlamenttivaalien valmistelevia tehtäviä. Vielä on tarkoitus rekrytoida henkilöstöä muita tehtäväkokonaisuuksia, kuten logistiikkaa, ennakkoäänten laskentaa ja vaalipäivän päivystysluonteisia asioita varten. Keskusvaalilautakunnan sihteerit esittelevät kokouksessa jo tehdyt ja suunnittelut rekrytoinnit.

Keskusvaalilautakunnan sihteerit esittävät kokouksessa listauksen keskusvaalilautakunnan kanslian henkilökunnan ja ennakkoäänestyksen vaalitoimitsijoiden palkoista ja muiden europarlamenttivaaleissa työskentelevien henkilöiden palkoista ja palkkioista eri tehtäväkokonaisuuksissa.

Liite 1​Listaus palkat ja palkkiot (jaetaan kokouksessa)

Kaupunginjuristi Noora Syysvirta ja juristi Katariina Jokinen:

EhdotusKeskusvaalilautakunta merkitsee selvityksen tiedokseen ja hyväksyy esitetyt palkat ja palkkiot sekä vahvistaa esitetyt rekrytoinnit.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.


Liitteet:

Kevaalk § 72
Liite 1:Listaus palkat ja palkkiot (jaetaan kokouksessa)