Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kasvatus- ja opetuslautakunta, suomenkielinen lukio- ja ammattiopetusjaosto407.02.20174

3415-2013 (015)

Maanmittausalan ammatillisen neuvottelukunnan kokoonpanomuutos

Tiivistelmä: -

Kasoslaj § 4

Ammatillisen koulutuksen palvelualuejohtaja Hannu Immonen 2.2.2017:

 

Kasvatus- ja opetuslautakunnan suomenkielinen lukio- ja ammattiopetusjaosto päätti kokouksessaan 21.5.2013 § 46 ammatillisten neuvottelukuntien nimeämisestä valtuustokaudelle 2013 - 2016.

 

Maanmittausalan ammatillisessa neuvottelukunnassa tapahtuu henkilövaihdoksia.

 

Neuvottelukunnan jäsen Matti Roivas, Turun kaupungin Kiinteistöliikelaitos, ei ole enää käytettävissä neuvottelukunnan jäsenenä. Hänen tilalleen neuvottelukunta esittää Turun kaupungin Kiinteistöliikelaitoksen Ville Rajainmäkeä.

 

Lisäksi maanmittausalan ammatillinen neuvottelukunta esittää neuvottelukunnan uudeksi jäseneksi Virpi Lindvallia, Paimion kaupunki.

 

Ammatillisen koulutuksen palvelualuejohtaja Hannu Immonen

 

Ehdotus        Kasvatus- ja opetuslautakunnan suomenkielinen lukio- ja ammattiopetusjaosto päättää myöntää eron maanmittausalan ammatillisesta neuvottelukunnasta Matti Roivakselle 7.2.2017 alkaen ja nimetä Ville Rajainmäen maanmittausalan ammatillisen neuvottelukunnan jäseneksi 7.2.2017 alkaen toimikauden loppuun asti.

 

Samalla kasvatus- ja opetuslautakunnan suomenkielinen lukio- ja ammattiopetusjaosto päättää nimetä Virpi Lindvallin maanmittausalan ammatillisen neuvottelukunnan jäseneksi 7.2.2017 alkaen toimikauden loppuun asti.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

aoLindvall Virpi
aoRajainmäki Ville
aoRoivas Matti
ilmKoskinen Henry
tpvMyllärinen Tomi
tpvRusi Marja