Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Sivistystoimiala, ammatillinen koulutus 
Loppupvm 10.6.2021, Palvelualuejohtaja4513.06.2019 

516-2019 (02 08 00)

Kosmetologien opetusmateriaalin hankinta ammatillisen koulutuksen tarpeisiin

Sivistystoimiala, koulutuspäällikkö Marleena Tuuri, tuntiopettaja Irmeli Hutri-Heinonen ja strategisen hankinnan osuus hankinta-asiantuntija Emilia Aho 11.6.2019:

 

Turun kaupungin strateginen hankinta on pyytänyt avoimella hankintamenettelyllä tarjouksia kosmetologien opetusmateriaalin hankintaan ajalle 1.8.2019 - 31.7.2021, minkä jälkeen sopimusta voidaan jatkaa Tilaajan kirjallisella päätöksellä alkuperäisin ehdoin yhdellä (1) vuodella ajalle 1.8.2021 - 31.7.2022.

 

Hankintailmoitus kansallisen kynnysarvon ylittävänä hankintana julkaistiin 21.3.2019 HILMA-ilmoituskanavassa osoitteessa www.hankintailmoitukset.fi. Tarjouspyyntö liitteineen julkaistiin Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaalissa osoitteessa www.tarjouspalvelu.fi/turku. Hankinnasta esitetyt kysymykset ja niihin annetut vastaukset julkaistiin 11.4.2019 samalla sivustolla.

 

Tarjoukset saatiin määräaikaan 29.4.2019 klo 11 mennessä seuraavilta toimittajilta: Eurocosmetics Oy, Greencos Oy, Hoitolatukku Tuonti Oy, Mills Enterprises Ltd Oy, Naviter Oy, Saga Trade Finland Oy ja Thalgo Finland Oy.

 

Tarjouspyynnössä kuvattiin hankinnan kohde ja ehdottomat vaatimukset sekä tarjoajalle ja tarjoukselle asetetut vähimmäisvaatimukset.

 

Tarjouspyynnössä ilmoitettiin, että osatarjous hyväksytään osakokonaisuuksittain osakokonaisuuksissa 1,2 ja 3. Osakokonaisuudessa 4 osatarjouksia ei hyväksytä.

 

-osakokonaisuus 1 kädet ja jalat (kädet: tuotesarja 1, kädet: tuotesarja 2 ja jalat: tuotesarja 1, jalat: tuotesarja 2)

-osakokonaisuus 2 vartalo ja kasvot (vartalo: tuotesarja 1, vartalo: tuotesarja 2 ja kasvot: tuotesarja 1, kasvot: tuotesarja 2)

-osakokonaisuus 3 kylpylähoitotuotteet- ja välineet

-osakokonaisuus 4 muut tuotteet

 

Osakokonaisuuteen 1 kädet, tuotesarja 1 tarjouksen jättivät Hoitolatukku Tuonti Oy, Mills Enterprises Ltd Oy, Saga Trade Finland Oy ja Thalgo Finland Oy. Osakokonaisuuteen 1 jalat, tuotesarja 1 tarjoukset jättivät Hoitolatukku Tuonti Oy, Mills Enterprises Ltd Oy, Saga Trade Finland Oy ja Thalgo Finland Oy. Osakokonaisuuteen 1 kädet, tuotesarja 2 tarjouksen jätti Hoitolatukku Tuonti Oy. Osakokonaisuuteen 1 jalat, tuotesarja 2 tarjouksen jätti Hoitolatukku Tuonti Oy.

 

Osakokonaisuuteen 2 vartalo, tuotesarja 1 tarjoukset jättivät Eurocosmetics Oy, Greencos Oy, Hoitolatukku Tuonti Oy, Naviter Oy, Saga Trade Finland Oy ja Thalgo Finland Oy. Osakokonaisuuteen 2 kasvot, tuotesarja 1 tarjoukset jättivät Eurocosmetics Oy, Greencos Oy, Hoitolatukku Tuonti Oy, Naviter Oy, Saga Trade Finland Oy ja Thalgo Finland Oy. Osakokonaisuuteen 2 vartalo, tuote-sarja 2 tarjouksen jätti Greencos Oy. Osakokonaisuuteen 2 kasvot, tuotesarja 2 tarjouksen jätti Greencos Oy.

 

Osakokonaisuuteen 3 tarjouksen jättivät kohtaan hiekkanyytit tuotteineen Hoitolatukku Tuonti Oy ja Thalgo Finland Oy. Kuumakivimenetelmä sisältäen kuumakivet ja hierontaöljyn tarjouksen jättivät Hoitolatukku Tuonti Oy ja Thalgo Finland Oy. Bambukeppeihin tarjouksen jätti Hoitolatukku Tuonti Oy.

 

Osakokonaisuuteen 4 tarjouksen jättivät Hoitolatukku Tuonti Oy, Mills Enterprises Ltd Oy ja Thalgo Finland Oy.

 

Vaihtoehtoisia tarjouksia ei hyväksytä.

 

Tarjouspyynnön mukaisesti tarjousten arviointi ja vertailu toteutetaan kolmessa vaiheessa: 1) tarjoajien kelpoisuuden arviointi, 2) tarjousten tarjouspyynnön mukaisuuden tarkistaminen, 3) tarjousten vertailu ja valinta.

 

Tarjoajien kelpoisuuden arviointi

 

Arviointi- ja valintaprosessin ensimmäisessä vaiheessa selvitetään tarjoajien edellytykset suoriutua hankinnan toteuttamisesta. Tätä arvioitiin tarjouspyynnössä tarjoajille asetetuilla kelpoisuusvaatimuksilla.

 

Julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista annetun lain (1397/2016, hankintalaki) 56 §:n mukaan hankintayksikkö voi asettaa tarjoajien rahoituksellista ja taloudellista tilannetta, teknistä suorituskykyä ja ammatillista pätevyyttä sekä laatua koskevia vaatimuksia sekä vaatia tarjoajia esittämään niihin liittyviä selvityksiä. Tarjoajat, jotka eivät täytä hankintayksikön asettamia vähimmäisvaatimuksia, on suljettava tarjouskilpailusta.

 

Kaikki tarjoajat vakuuttavat täyttävänsä tarjoajille asetetut kelpoisuusehdot.

 

Tarjousten tarjouspyynnön mukaisuuden tarkistaminen

 

Arviointi- ja valintaprosessin toisessa vaiheessa arvioidaan ensimmäisen vaiheen läpäisseiden tarjoajien tarjoukset. Tarjoukset tarkistettiin suhteessa niihin vaatimuksiin, joita ostettavalta palvelulta tarjouspyynnössä edellytettiin.

 

Osakokonaisuus 1 kädet ja jalat

 

Tarjouspyynnössä edellytettiin osakokonaisuudessa 1, että kädet värilakka täyttäisi seuraavat vaatimukset: Kestävä lakkaus, kaunis peittävä ja tasaisen mattapinnan jättävä (ei helmiäinen), nopeasti kuivuva. Mills Enterprises Ltd Oy:n tarjous koskien kädet, tuotesarjaa 1 ei täyttänyt tarjouspyynnössä asetettua vaatimusta mattapintaisuuden osalta. Tarjoajan antama tarjous koskien kädet, tuotesarja 1 tulee hylätä tarjouskilpailusta tarjouspyynnön vastaisena.

 

Tarjouspyynnössä edellytettiin osakokonaisuudessa 1, että jalat, jalkavoide täyttäisi seuraavat vaatimukset: Perusvoide, kosteuttava, helposti levittyvä ja nopeasti imeytyvä. Mills Enterprises Ltd Oy tarjous koskien jalat, tuotesarjaa 1 ei täyttänyt tarjouspyynnössä asetettua vaatimusta, koska tarjoaja on tarjonnut kuivan ja erittäin kuivan ihon voidetta. Tarjoajan antama tarjous koskien jalat, tuotesarja 1 tulee hylätä tarjouskilpailusta tarjouspyynnön vastaisena.

 

Osakokonaisuus 2 vartalo ja kasvot

 

Tarjouspyynnössä edellytettiin osakokonaisuudessa 2 vartalo, että tarjottavan tuotesarjan osalta kaikki tuoterivit tulee olla täydennettynä ja hinta annettuna. Eurocosmetics Oy ei ole tarjonnut vartalo/hierontaemulsiota tuotesarjaan 1. Tarjoajan antama tarjous koskien vartalo, tuotesarja 1 tulee hylätä tarjouskilpailusta tarjouspyynnön vastaisena.

 

Tarjouspyynnössä edellytettiin osakokonaisuudessa 2 vartalo, vartalovoide tai emulsio, että tuote on kevyt, nopeasti imeytyvä ja kosteuttava. Greencos Oy:n tarjous koskien vartalovoidetta tai emulsiota ei täyttänyt tarjouspyynnössä asetettua vaatimusta, koska tarjoaja on tarjonnut täyteläistä voidetta. Tarjoajan antama tarjous koskien vartalo, tuotesarja 1 tulee hylätä tarjouskilpailusta tarjouspyynnön vastaisena. Hoitolatukku Tuonti Oy:n tarjous koskien vartalovoidetta / emulsiota ei täyttänyt tarjouspyynnössä asetettua vaatimusta, koska tarjoaja on tarjonnut öljyä. Tarjoajan antama tarjous koskien vartalo, tuotesarja 1 tulee hylätä tarjouskilpailusta tarjouspyynnön vastaisena.

 

Tarjouspyynnössä edellytettiin osakokonaisuudessa 2 kasvot, kasvovesi, että tuote on alkoholiton, herkällekin iholle sopiva, rauhoittaa ja rentouttaa ihoa. Eurocosmetics Oy:n tarjoama kasvovesi ei täyttänyt tarjouspyynnössä asetettua vaatimusta, koska tarjoaja on tarjonnut supistavaa kasvovettä ja alkoholittomuudesta ei ole mainintaa. Tarjoajan antama tarjous koskien kasvot, tuotesarja 1 tulee hylätä tarjouskilpailusta tarjouspyynnön vastaisena.

 

Tarjouspyynnössä edellytettiin osakokonaisuudessa 2 kasvot, tehoaine, että tuote sopii couperosaiholle, on ihoa rauhoittava, punotusta vähentävä ja hiussuonia vahvistava. Tarjouspyynnössä on edellytetty, että tarjotuista tuotteista on toimitettava tuoteluettelo, josta ilmenee tarjotuille tuotteille asetettujen vähimmäisvaatimusten täyttyminen. Greencos Oy:n tarjoaman tehoaineen yhteydessä ei ole kerrottu, sopiiko tuote couperosaiholle ja onko tuote hiussuonia vahvistavaa. Tarjoajan antama tarjous koskien kasvot, tuotesarja 1 ja tuotesarja 2 tulee hylätä tarjouskilpailusta tarjouspyynnön vastaisena.

 

Tarjouspyynnössä edellytettiin osakokonaisuudessa 2 kasvot, voide, että tuote on elvyttävä, juonteita ehkäisevä, sopii pitkän hierron tekemiseen. Tarjouspyynnössä on edellytetty, että tarjotuista tuotteista on toimitettava tuoteluettelo, josta ilmenee tarjotuille tuotteille asetettujen vähimmäisvaatimusten täyttyminen. Hoitolatukku Tuonti Oy ja Naviter Oy tarjouksessa ei ole kerrottu, sopiiko tuote pitkän hieronnan tekemiseen. Näiden kahden tarjoajan antama tarjous koskien kasvot, tuotesarja 1 tulee hylätä tarjouskilpailusta tarjouspyynnön vastaisena.

 

Osakokonaisuus 3 kylpylähoitotuotteet- ja välineet

 

Tarjouspyynnössä edellytettiin osakokonaisuudessa 3, että hinta annetaan 20 hiekkanyytille tuotteineen, kuorinta-aineelle (yksi) 1 kg + hierontaöljylle yksi (1) litra + kylpykiville 10 kpl. Hoitolatukku Tuonti Oy:n tarjous ei täyttänyt tarjouspyynnössä asetettua vaatimusta, koska tarjoaja on tarjonnut kuorivaa suolakivi seosta. Tarjoajan antama tarjous tulee hylätä tarjouskilpailusta tarjouspyynnön vastaisena.

 

Osakokonaisuus 4 muut tuotteet

 

Tarjouspyynnössä edellytettiin osakokonaisuudessa 4, että tarjotuista tuotteista on toimitettava tuoteluettelo, josta ilmenee tarjotuille tuotteille asetettujen vähimmäisvaatimusten täyttyminen. Mills Enterprises Ltd Oy ei ole toimittanut kaikkien tarjoamiensa tuotteiden osalta tuoteluetteloa, josta ilmenee tarjotuille tuotteille asetettujen vähimmäisvaatimusten täyttyminen. Tarjoajan antama tarjous tulee hylätä tarjouskilpailusta tarjouspyynnön vastaisena.

 

Osakokonaisuuden 1 kädet ja jalat osalta muiden tarjoajien tarjoukset ovat tarjouspyynnön mukaisia ja ne otettiin mukaan tarjousten vertailuun. Tarjousten vertailuun otettiin mukaan Hoitolatukku Tuonti Oy, Saga Trade Finland Oy ja Thalgo Finland Oy.

 

Osakokonaisuuden 2 vartalo ja kasvot osalta muiden tarjoajien tarjoukset ovat tarjouspyynnön mukaisia ja ne otettiin mukaan tarjousten vertailuun. Tarjousten vertailuun otettiin mukaan Naviter Oy, Saga Trade Finland Oy ja Thalgo Finland Oy.

 

Osakokonaisuuden 3 kylpylähoitotuotteet ja välineet osalta tarjousten vertailuun otettiin mukaan Hoitolatukku Tuonti Oy ja Thalgo Finland Oy.

 

Osakokonaisuuden 4 muut välineet osalta tarjousten vertailuun otettiin mukaan Hoitolatukku Tuonti Oy ja Thalgo Finland Oy.

 

Tarjousten vertailu ja valinta

 

Valintaperusteeksi ilmoitettiin osakokonaisuudessa 1 kädet ja jalat seuraavaa:

Annetuista tarjouksista valitaan kokonaistaloudellisesti edullisimmat tuotesarjat siten, että opetukseen saadaan kaksi (2) eri päävaikutusaineiltaan olevaa tuotesarjaa eli tuotesarja 1 ja tuotesarja 2. Tarjotut tuotesarjat vertaillaan niin että kaikki osa-alueeseen tarjotut tuotesarjat asetetaan paremmuusjärjestykseen painokertoimilla kerrotun ja yhteenlasketun kokonaishinnan mukaisesti. Ensimmäisenä valitaan osa-alueen kokonaistaloudellisesti edullisin tuotesarja tuotesarjaksi 1. Tämän jälkeen valitaan seuraavaksi kokonaistaloudellisesti edullisin tuotesarja tuotesarjaksi 2, jonka päävaikutusaine on eri valitusta tuotesarjasta 1. Selvyyden vuoksi todettakoon, ettei samaa päävaikutusainetta

sisältävää tuotesarjaa voida valita tuotesarjaksi 1 ja tuotesarjaksi 2. Tarjoajan ei ole pakko tarjota tuotesarjaa 1 ja tuotesarjaa 2. Tarjouksen voi antaa vain

toiseenkin tuotesarjaan.

 

Vertailuperusteena käytetään tuotesarjoittain yhteenlaskettua hintaa arvioiduilla hankintamäärillä laskettuna. Halvin yhteenlaskettu vertailuhinta saa 100 pistetä. Muiden tarjoajien pistemäärä muodostuu suorassa suhteessa halvimpaan (halvin hinta / vertailtava hinta x 100). Tarjottavan tuotesarjan osalta tulee kaikki tuoterivit olla täydennettynä ja hinta annettuna.

 

Valintaperusteeksi ilmoitettiin osakokonaisuudessa 2, vartalo ja kasvot seuraavaa: Annetuista tarjouksista valitaan kokonaistaloudellisesti edullisimmat tuotesarjat siten, että opetukseen saadaan kaksi (2) eri päävaikutusaineiltaan olevaa tuotesarjaa eli tuotesarja 1 ja tuotesarja 2. Tarjotut tuotesarjat vertaillaan niin että kaikki osa-alueeseen tarjotut tuotesarjat asetetaan paremmuusjärjestykseen painokertoimilla kerrotun ja yhteenlasketun kokonaishinnan mukaisesti. Ensimmäisenä valitaan osa-alueen kokonaistaloudellisesti edullisin tuotesarja tuotesarjaksi 1. Tämän jälkeen valitaan seuraavaksi kokonaistaloudellisesti edullisin tuotesarja tuotesarjaksi 2, jonka päävaikutusaine on eri

valitusta tuotesarjasta 1. Selvyyden vuoksi todettakoon, ettei samaa päävaikutusainetta sisältävää tuotesarjaa voida valita tuotesarjaksi 1 ja tuotesarjaksi 2. Tarjoajan ei ole pakko tarjota tuotesarjaa 1 ja tuotesarjaa 2. Tarjouksen voi antaa vain toiseenkin tuotesarjaan.

 

Vertailuperusteena käytetään tuotesarjoittain yhteenlaskettua hintaa arvioiduilla hankintamäärillä laskettuna. Halvin yhteenlaskettu vertailuhinta saa 100 pistettä. Muiden tarjoajien pistemäärä muodostuu suorassa suhteessa halvimpaan (halvin hinta / vertailtava hinta x 100). Tarjottavan tuotesarjan osalta tulee kaikki tuoterivit olla täydennettynä ja hinta annettuna.

 

Valintaperusteeksi ilmoitettiin osakokonaisuudessa 3, että toimittajia valitaan niin monta, että Tilaaja pystyy hankkimaan kaikki tarjouksessa ilmoitetut kylpylähoitotuotteet- ja välineet käyttöönsä, mutta kuitenkin enintään kolme toimittajaa. Toimittajat valitaan kokonaistaloudellisen edullisuusjärjestyksen mukaan, ja jokaisen tuoteryhmän osalta käytetään siihen valittua kokonaistaloudellisesti edullisinta toimittajaa. Mikäli tarjoaja tarjoaa yhtä bambukeppi

kokoa, on tarjoajan tarjottava kaikkia tarjouspyynnössä esitettyjä bambukeppi kokoja, joiden hinnat lasketaan vertailua varten yhteen, jonka perusteella valitaan kokonaistaloudellisesti edullisin bambukeppitoimittaja.

 

Vertailuperusteena käytetään tuotteittain yhteenlaskettua hintaa arvioiduilla hankintamäärillä laskettuna. Halvin yhteenlaskettu vertailuhinta saa 100 pistettä. Muiden tarjoajien pistemäärä muodostuu suorassa suhteessa halvimpaan (halvin hinta / vertailtava hinta x 100).

 

Valintaperusteeksi ilmoitettiin osakokonaisuudessa 4, että annetuista tarjouksista valitaan yksi (1) kokonaistaloudellisesti edullisin tarjous. Vertailuperusteena käytetään osakokonaisuuksittain yhteenlaskettua hintaa arvioiduilla hankintamäärillä laskettuna. Muiden tarjoajien pistemäärä muodostuu suorassa suhteessa halvimpaan (halvin hinta / vertailtava hinta x 100).

 

Tarjousten vertailu esitetään erillisellä liitteellä 1.

 

Liite 1                                   Tarjousten kokonaistaloudellisen edullisuuden vertailu

 

 

Osakokonaisuuden 3 kylpylähoitotuotteet- ja välineet bambukeppeihin saatiin vain 1 tarjous, ja vertailua ei voitu suorittaa.

 

Osakokonaisuuden 3 kylpylähoitotuotteet- ja välineet koskien lämmitettävää hiekkanyyttimenetelmää saatiin vain yksi tarjouspyynnön mukainen tarjous, joten vertailua ei voitu suorittaa.

 

Kosmetologien opetusmateriaalin hankintaan toimittajiksi esitetään valittaviksi liitteessä 1 lihavoidulla fontilla ilmoitetut kokonaistaloudellisesti edullisimmat toimittajat tarjotuilla hinnoilla sekä muuten tarjouspyynnön ja tarjouksen mukaisin ehdoin.

 

Ehdotus        Edellä esitetyn perusteella ehdotamme, että:

 

Osakokonaisuus 1 kädet, tuotesarja 1 osalta Mills Enterprises Ltd Oy:n tarjous tulee hylätä tarjouskilpailusta, koska tarjottu värilakka ei ole tarjouspyynnön vaatimusten mukainen.

 

Osakokonaisuus 1 jalat, tuotesarja 1 osalta Mills Enterprises Ltd Oy:n tarjous tulee hylätä tarjouskilpailusta, koska tarjottu jalkavoide ei ole tarjouspyynnön vaatimusten mukainen.

 

Osakokonaisuus 2 vartalo osalta Eurocosmetics Oy ei ole tarjonnut kaikkiin tuoteriveihin tuotteita, vaikka tarjouspyynnössä on edellytetty, että tarjottavan tuotesarjan osalta kaikki tuoterivit tulee olla täydennettynä. Eurocosmetics Oy:n tarjous tulee hylätä tarjouskilpailusta tarjouspyynnön vastaisena koskien vartalo tuotesarjaa 1.

 

Osakokonaisuus 2 vartalo, tuotesarja 1 osalta Greencos Oy tarjous tulee hylätä tarjouskilpailusta, koska tarjottu vartalovoide tai emulsio ei ole tarjouspyynnön vaatimusten mukainen.

 

Osakokonaisuus 2, kasvot, tuotesarja 1 osalta Eurocosmetics Oy tarjous tulee hylätä tarjouskilpailusta, koska tarjottu kasvovesi ei ole tarjouspyynnön vaatimusten mukainen.

 

Osakokonaisuus 2 kasvot, tuotesarja 1 ja tuotesarja 2 osalta Greencos Oy tarjous tulee hylätä tarjouskilpailusta, koska tarjottu tehoaine ei ole tarjouspyynnön vaatimusten mukainen.

 

Osakokonaisuus 2 kasvot, tuotesarja 1 osalta Hoitolatukku Tuonti Oy ja Naviter Oy tarjoukset tulee hylätä tarjouskilpailusta, koska tarjottu voide ei ole tarjouspyynnön vaatimusten mukainen.

 

Osakokonaisuus 3 hiekkanyytti tuotteineen osalta Hoitolatukku Tuonti Oy tarjous tulee hylätä tarjouskilpailusta, koska tarjottu hiekkanyytti tuotteineen ei ole tarjouspyynnön vaatimusten mukainen.

 

Osakokonaisuus 4 muut tuotteet osalta Mills Enterprise Ltd Oy tarjous tulee hylätä tarjouskilpailusta, koska Mills Enterprises Ltd Oy ei ole ilmoittanut kaikista tarjoamiensa tuotteiden osalta tuoteluetteloa, josta ilmenee tarjotuille tuotteille asetettujen vähimmäisvaatimusten täyttyminen.

 

Kosmetologien opetusmateriaalin hankintaan toimittajiksi esitetään valittaviksi liitteessä 1 lihavoidulla fontilla ilmoitetut kokonaistaloudellisesti edullisimmat toimittajat tarjotuilla hinnoilla sekä muuten tarjouspyynnön ja tarjouksen mukaisin ehdoin.

 

Hankintayksikkö ei sitoudu tiettyyn hankintamäärään tai -arvoon.

 

Mahdollisen option käyttöönotosta päätetään erikseen.

 

Palvelualuejohtaja Hannu Immonen:

 

Päätös          Päätän, että edellä esitetyin perustein:

 

Osakokonaisuuden 1 kädet, tuotesarjan 1 osalta Mills Enterprises Ltd Oy:n tarjous hylätään tarjouskilpailusta, koska tarjottu värilakka ei ole tarjouspyynnön vaatimusten mukainen.

 

Osakokonaisuuden 1 jalat, tuotesarjan 1 osalta Mills Enterprises Ltd Oy:n tarjous hylätään tarjouskilpailusta, koska tarjottu jalkavoide ei ole tarjouspyynnön vaatimusten mukainen.

 

Osakokonaisuuden 2 vartalo osalta Eurocosmetics Oy ei ole tarjonnut kaikkiin tuoteriveihin tuotteita, vaikka tarjouspyynnössä on edellytetty, että tarjottavan tuotesarjan osalta kaikki tuoterivit tulee olla täydennettynä. Eurocosmetics Oy:n tarjous hylätään tarjouskilpailusta tarjouspyynnön vastaisena koskien vartalo tuotesarjaa 1.

 

Osakokonaisuuden 2 vartalo, tuotesarja 1 osalta Greencos Oy tarjous hylätään tarjouskilpailusta, koska tarjottu vartalovoide tai emulsio ei ole tarjouspyynnön vaatimusten mukainen.

 

Osakokonaisuuden 2, kasvot, tuotesarja 1 osalta Eurocosmetics Oy tarjous hylätään tarjouskilpailusta, koska tarjottu kasvovesi ei ole tarjouspyynnön vaatimusten mukainen.

 

Osakokonaisuuden 2 kasvot, tuotesarja 1 ja tuotesarja 2 osalta Greencos Oy tarjous hylätään tarjouskilpailusta, koska tarjottu tehoaine ei ole tarjouspyynnön vaatimusten mukainen.

 

Osakokonaisuuden 2 kasvot, tuotesarja 1 osalta Hoitolatukku Tuonti Oy ja Naviter Oy tarjoukset hylätään tarjouskilpailusta, koska tarjottu voide ei ole tarjouspyynnön vaatimusten mukainen.

 

Osakokonaisuuden 3 hiekkanyytti tuotteineen osalta Hoitolatukku Tuonti Oy tarjous hylätään tarjouskilpailusta, koska tarjottu hiekkanyytti tuotteineen ei ole tarjouspyynnön vaatimusten mukainen.

 

Osakokonaisuuden 4 muut tuotteet osalta Mills Enterprise Ltd Oy tarjous hylätään tarjouskilpailusta, koska Mills Enterprises Ltd Oy ei ole ilmoittanut kaikista tarjoamiensa tuotteiden osalta tuoteluetteloa, josta ilmenee tarjotuille tuotteille asetettujen vähimmäisvaatimusten täyttyminen.

 

Kosmetologien opetusmateriaalin hankintaan toimittajiksi valitaan liitteessä 1 lihavoidulla fontilla ilmoitetut kokonaistaloudellisesti edullisimmat toimittajat tarjotuilla hinnoilla sekä muuten tarjouspyynnön ja tarjouksen mukaisin ehdoin.

 

Hankintayksikkö ei sitoudu tiettyyn hankintamäärään tai -arvoon.

 

Mahdollisen option käyttöönotosta päätetään erikseen.

 

Hankintayksikköä sitova sopimus ei synny tämän hankintapäätöksen tiedoksiannolla, vaan vasta erikseen tehtävän kirjallisen sopimuksen allekirjoittamisella. Päätös voi muuttua tehdyn valituksen, hankintaoikaisun tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella.

 

Hankintasopimus voidaan tehdä aikaisintaan 14 päivän kuluttua siitä, kun asianosainen on saanut tai hänen voidaan katsoa saaneen päätöksen ja oikaisuohjeen ja valitusosoituksen tiedoksi.

 

 

 

Hannu Immonen

palvelualuejohtaja

 

 

Lisätiedot: hankinta-asiantuntija Emilia Aho, puh.0400 944 064.

 

Oikaisuohje ja valitusosoitus liitteenä.

Jakelu

aoEurocosmetics Oy
aoGreencos Oy
aoHoitolatukku Tuonti Oy
aoMills Enterprises Ltd Oy
aoNaviter Oy
aoSaga Trade Finland Oy
aoThalgo Finland Oy
tiedKasvatus- ja opetuslautakunta
tiedKonsernihallinto, strateginen hankinta
mtpvAho Emilia
tpvHutri-Heinonen Irmeli
tiedJalonen Timo
tiedTurunen Esa
tiedTuuri Marleena


Liitteet:

Sivamma § 45
Liite 1:Tarjousten kokonaistaloudellisen edullisuuden vertailu