Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Sivistystoimiala 
Toimialajohtaja912.02.2019 

257-2019 (01 01 01)

Puropellon koulun rehtorin viran (vak.nro 802001) täyttäminen 1.8.2019 lukien

Palvelualuejohtajat Tommi Tuominen ja Liliane Kjellman sekä toimialajohtajan varahenkilö palvelualuejohtaja Vesa Kulmala 12.2.2019:

 

Hakuilmoituksessa on kerrottu, että erityisesti toivotaan kokemusta yläkoulun toimintakulttuurin tuntemusta ja halua kehittää koulua yhdessä henkilökunnan kanssa. Soveltuvuus arvioidaan hakijoiden hakemusten, työkokemuksen ja haastattelujen perusteella.

 

Hakuajan päättymiseen 31.1.2019 mennessä virkaa haki 12 hakijaa.

 

Haastatteluun kutsuttiin hakijoista neljä hakemuksen ja työkokemuksen perusteella parhaiten viran tehtäväkuvauksen täyttävää hakijaa. Kaikki haastateltavat täyttivät tehtävän kelpoisuusvaatimukset.

 

Haastattelijoina toimivat palvelualuejohtajat Tommi Tuominen ja Liliane Kjellman sekä toimialajohtajan varahenkilö palvelualuejohtaja Vesa Kulmala.

 

Viran kelpoisuusvaatimukset määräytyvät kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/98 mukaan. Virkaan valitun on toimitettava selvitys terveydentilastaan (KVhL 7 §) ja rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Virkasuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

 

Ansiovertailussa on otettu huomioon hakijoiden koulutus, aikaisempi työkokemus sekä hakijan ominaisuudet, tiedot ja taidot, jotka ovat eduksi tehtävien hoitamisessa. Kokonaisarviointi on perustunut viranhakuun liittyviin hakemusasiakirjoihin ja tehtyihin haastatteluihin. Tehdyn kokonaisarvion perusteella Puropellon koulun rehtorin (vak.nro 802001) virkaan 1.8.2019 lukien valitaan FM Mervi Viipuri ja varalle FL Kimmo Jalonen, mikäli Mervi Viipuri ei virkaa vastaanottaisi.

 

Päätös          Päätän, että Puropellon kouluun sijoitettuun rehtorin virkaan vak.nro 802001 valitaan FM Mervi Viipuri 1.8.2019 lukien. Varalle valitaan FL Kimmo Jalonen, mikäli Mervi Viipuri ei virkaa vastaanottaisi.

 

Valittavan tulee toimittaa lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisteriote 29.3.2019 mennessä. Virkasuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

 

 

 

Vesa Kulmala

Palvelualuejohtaja

Toimialajohtajan varahenkilö

 

Lisätietoja päätöksestä antaa tarvittaessa palvelualuejohtaja Vesa Kulmala, puh. 040 142 4483.

 

Oikaisuvaatimusohjeet päätöspöytäkirjan liitteenä.

Jakelu

aoMuut hakijat
aoViipuri Mervi
tiedKasvatus- ja opetuslautakunta
tiedKonsernihallinto, strateginen HR
tiedJalonen Timo
tiedMerta Pentti
tpvMäki Elina
tiedTuominen Tommi
tpvVehosmaa Anne-Maarit
tiedVirtanen Sirpa