Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kasvatus- ja opetuslautakunta7611.04.20181

4083-2018 (02 08 00)

Työasuja koskeva tekstiilivuokrauspalvelujen hankinta ammatillisen koulutuksen tarpeisiin

Tiivistelmä: -

Kasopelk § 76

Ammatillisen koulutuksen palvelualuejohtaja Hannu Immonen 5.4.2018:

 

Ammatillisen koulutuksen palvelualueella käytetään vuokrattuja työasuja usealla eri opintoalalla ja niitä käyttävät sekä opiskelijat että henkilökunta. Erityisen suuri tarve vuokra-asusteisiin on elintarvikealalla, ruokapalveluissa sekä opetusravintoloissa. Tämän lisäksi myös tekniikan auto- ja konetekniikan aloilla käytetään vuokra-asusteita.

 

Kaupungin hankinta- ja logistiikkakeskuksen tekemä hankintasopimus tekstiilivuokrauspalveluista optioineen päättyy 31.7.2018.

 

Ammatillisessa koulutuksessa vuokravaatteiden tarve jatkuu ja on koulutuksen kannalta tarkoituksenmukaista, että työvaatteet vuokrataan, jolloin vaatehuollosta ei tarvitse itse huolehtia. Tämän kilpailutuksen yhteydessä tulisi kilpailuttaa kaikki ammatillisen koulutuksen tarvitsemat työasujen vuokrauspalvelut.

 

Kilpailutuksen arvo on noin 100 000 € vuodessa.

 

Oheismateriaali 1               Luonnos toimeksiannoksi konsernihallinnon strateginen hankinta -yksikölle

 

Toimialajohtaja Timo Jalonen:

 

Ehdotus        Kasvatus- ja opetuslautakunta päättää valtuuttaa konsernihallinnon strateginen hankinta -yksikön käynnistämään ammatillisen koulutuksen tarvitsemien vuokratekstiilien kilpailutuksen sekä palvelualuejohtajan allekirjoittamaan tarjouspyynnön sekä tekemään päätöksen toimittajasta ja allekirjoittamaan sopimuksen.

 

Pöytäkirja tämän asian osalta tarkastetaan kokouksessa.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvKonsernihallinto, strateginen hankinta
tpvImmonen Hannu