Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Sivistystoimialan hallinto, talous- ja tilapalvelut 
Talouspäällikkö426.03.2018 

3722-2018 (02 08 00)

Turun suomalaisen yhteiskoulun lukion Vernier-laitteet

Hankintasuunnittelija Taina Willman-Lynderup:

Turun Suomalaisen Yhteiskoulun lukion käytössä olleissa tiloissa Kauppiaskatu 17:ssä on tehty peruskorjaus ja korjaus- ja muutostöillä on saatu kiinteistö vastaamaan nykyisiä lukio-opetukselle asetettuja vaatimuksia. Lukion varustelu oppimisvälineiden osalta uusitaan myös vastaamaan nykyisiä opetukselle asetettuja vaatimuksia..

Fysiikan ja kemian välineiden puitesopimustoimittaja Tevella ei pysty tarjoamaan Vernier –välineistöä fysiikan opetukseen. Kyseisitä välineistä ja laitteista on pyydetty tarjousta Is-vet Oy:ltä, Laskentaväline Oy:ltä ja School Store Team Oy:ltä

Tarjouksen jätti Is-vet ja School Store Team, Laskentaväline ei jättänyt tarjousta.

Is-vet Oy tarjosi välinekokonaisuutta yhteishintaan 26 257,40€ (alv 0%) ja School Store Teamin tarjouksen kokonaishinta oli 24 234,00€ (alv 0%).

 

EhdotusEsitän, että Turun suomalaisen yhteiskoulun lukion Vernier-välineet hankintaan edullisimman tarjouksen jättäneeltä School Store Teamilta hintaan 24 234,00€ (alv 0%)

 

Talouspäällikkö Anne Takalo:

PäätösPäätän edellä ehdotetun mukaan, että Vernier-välineet hankintaan School Store Teamilta hintaan 24 234,00€ (alv 0%)

 

 

Talouspäällikkö

Anne Takalo

 

 

Muutoksenhaku

 

Tähän päätökseen tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen kasvatus- ja opetuslautakunnalle 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista, kasvatusjaopetuslautakunta@turku.fi / PL 362, 20101 Turku.

Jakelu

oiotIS-Vet Oy
oiotLaskentaväline Oy
aoSchoolStore Team Oy
tiedKasvatus- ja opetuslautakunta
tpvWillman-Lynderup Taina