Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Sivistystoimiala 
Toimialajohtaja/sarja 10823.03.2018 

7285-2017 (065, 015, 002)

Lifecare palveluohjauksen täydennyshankinta varhaiskasvatuksen toiminnanohjausjärjestelmään

Palvelualuejohtaja Vesa Kulmala ja palvelupäällikkö Anne Siipola 16.3.2018

 

Varhaiskasvatuksessa on käytössä toiminnanohjusjärjestelmänä Tieto Finland Oy:n Effica Varhaiskasvatus. Toiminnanohjausjärjestelmää on kehitetty palvelun piirin hakeutumisen ja palveluohjauksen osalta. Nykyisin yhteydenpito toimintayksikön johtajan ja palveluohjauksen henkilökunnan välillä tapahtuu joko puhelimitse tai sähköpostitse.

 

Lifecare Palveluohjaus on ratkaisu, joka tukee yhteistyöstä palveluohjauksen henkilökunnan kesken, erityisesti palveluohjauksen ja yksikön johtajan välinen yhteistyö nopeutuu ja muuttuu tietoturvallisemmaksi, sillä yhteydenpito tapahtuu tietojärjestelmän sisällä. Näin pystytään tehostamaan asiakaspalvelua. Palveluohjauksella kuntalaiset saavat laadukasta ja tasavertaista palvelua, kun hakemus käsitellään yhtäläisen prosessin mukaisesti. Palveluohjauksella palveluohjaaja ottaa vastuun asiakkaan palvelukokonaisuudesta. Omalta osaltaan hankinta tukee Smart and Wise Turku -kärkihankkeen Palvelujen ohjaus ja digitaaliset palvelut -painopistealuetta.

 

Kertaluonteinen kustannus 6 925 € (alv 0 %) sisältää käyttöönottoprojektin ja asennustyöt sekä koulutuspäiviä yhteensä 2,5 päivää. On todennäköistä, että kertaluonteinen kustannus on pienempi, koska kaikkia koulutusta ei todennäköisesti tarvita. Asiasta sovitaan erikseen toimittajan kanssa. Ylläpitokustannukset ovat kuukaudessa 1 620 € (alv 0 %), vuositasolla 19 440 € ja kolmessa vuodessa 58 320 € (alv 0 %).

 

Liite 1                                  Tieto Oyj:n tarjous, Lifecare Palveluohjauksesta

 

Päätös          Päätän, että varhaiskasvatuksen toiminnanohjausjärjestelmään Effica Varhaiskasvatukseen hankitaan Lifecare Palveluohjaus. Hankinnan kokonaishinta kolmen vuoden ajalta on 65 245 € (alv 0 %).

 

 

 

 

Timo Jalonen

Toimialajohtaja

 

Lisätietoja päätöksestä antaa tarvittaessa palvelualuejohtaja Vesa Kulmala, puh. 040 142 4483.

 

Oikaisuvaatimusohjeet päätöspöytäkirjan liitteenä.

Jakelu

tiedKasvatus- ja opetuslautakunta
tiedKonsernihallinto, strateginen hankinta
tpvKulmala Vesa
tiedRantanen Maija-Liisa
tpvSiipola Anne
tpvSuomela Katja
tiedTakalo Anne


Liitteet:

Sivto § 8
Liite 1:Tieto Oyj:n tarjous, Lifecare Palveluohjauksesta