Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Sivistystoimiala 
Toimialajohtaja/sarja 10331.01.2018 

1409-2018 (02 08 00, 12 00 02)

ViLLE-palvelun hankinta TuOMO - Tutoriaalinen Oppimisympäristö lyhyen Matematiikan Opiskeluun -hankkeen sisällön tuottamiseen, tekniseen tukeen ja koulutukseen

Turun klassillinen lukion apulaisrehtori, projektipäällikkö Seppo Pukonen 30.1.2018

 

Turun kaupungin sivistystoimiala (lukiokoulutuksen palvelualue) on saanut OPH:n rahoitusta vuosille 2017 - 2019 TuOMO - Tutoriaalinen Oppimisympäristö lyhyen Matematiikan Opiskeluun -hankkeeseen, jonka tavoitteena on poimia lyhyessä matematiikassa sekä putoamisvaarassa olevat mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, että myös ohjata potentiaalisia opiskelijoita pitkän matematiikan valintaan. Hanke kattaa kaikki lyhyen matematiikan pakolliset kurssit.

 

Hankkeen toteuttamiseen käytetään Turun yliopiston Tulevaisuuden teknologioiden laitoksella kehitettyä ja uudessa Oppimisanalytiikan keskuksessa käytettävää ViLLE-oppimisjärjestelmää, ja sen pohjalle muodostettua sähköistä matematiikan opintopolkua. ViLLE-sisällöntuotannon, -tuen ja -koulutuksen hankkimiseen on hankkeen työsuunnitelmassa ja talousarviossa varattu osa hankerahoituksesta (46 000 €). Rahoittaja on hyväksynyt tämän asiantutijatyön hankkimisen ostopalveluna.

 

Kyseessä on palvelu, jota tarjoaa ainoastaan Turun yliopiston Tulevaisuuden teknologioiden laitos.

 

Ehdotan, että TuOMO-hankkeen sisällön tuottamiseen, tekniseen tukeen ja koulutukseen tarvittava palvelu hankitaan Turun yliopiston Tulevaisuuden teknologioiden laitokselta hintaan 37 096,77 € (Alv 0 %.) saadun tarjouksen mukaisesti.

 

Päätös          Päätän, että TuOMO-hankkeen sisällön tuottamiseen, tekniseen tukeen ja koulutukseen tarvittava palvelu hankitaan Turun yliopiston Tulevaisuuden teknologioiden laitokselta hintaan 37 096,77 € (Alv 0 %.) saadun tarjouksen mukaisesti. Hankinnan kustannukset kirjataan kustannuspaikalle 30007, tilastollinen tilausnumero 604304.

 

 

 

 

Timo Jalonen

Toimialajohtaja

 

Lisätietoja päätöksestä tarvittaessa antaa apulaisrehtori Seppo Pukonen, puh. 040 724 2198.

 

Oikaisuvaatimusohjeet päätöspöytäkirjan liitteenä.

Jakelu

aoOppimisanalytiikan keskus, Turun yliopisto
tiedKasvatus- ja opetuslautakunta
tiedKonsernihallinto, strateginen hankinta
tiedHeikkonen Esko
tiedLagercrantz Pia
tpvLepikkö Minna
tpvPukonen Seppo