Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kasvatus- ja opetuslautakunta21011.12.20132

13911-2013 (065, 5127)

Työasuja koskeva tekstiilivuokrauspalvelujen hankinta ammatillisen koulutuksen tarpeisiin

Tiivistelmä:

Ammatillisen koulutuksen tulosalueella sekä aikuiskoulutuksen tulosalueella käytetään vuokrattuja työasuja usealla eri opintoalalla. Kaupungin hankinta- ja logistiikkakeskuksen tekemä hankintasopimus (15706-2008) keittiön ja ravintolan työasujen tekstiilivuokrauspalveluista päättyy optioineen 31.12.2013.

Kasopelk § 210

Ammatillisen koulutuksen tulosaluejohtaja Hannu Immonen 9.12.2013:

 

Ammatillisen koulutuksen tulosalueella sekä aikuiskoulutuksen tulosalueella käytetään vuokrattuja työasuja usealla eri opintoalalla ja niitä käyttävät sekä opiskelijat että henkilökunta. Erityisen suuri tarve vuokra-asusteisiin on elintarvikealalla, ruokapalveluissa sekä opetusravintolassa, mutta myös hotelli- ja ravintola-alalla. Tämän lisäksi myös tekniikan auto- ja metallialoilla käytetään vuokra-asusteita.

 

Kaupungin hankinta- ja logistiikkakeskuksen tekemä hankintasopimus (15706-2008) keittiön ja ravintolan työasujen tekstiilivuokrauspalveluista päättyy optioineen 31.12.2013. Aiemmin tällä sopimuksella on myös ollut muita käyttäjiä kuin ammatillinen koulutus, mutta kaupunkiorganisaation muutosten myötä muut käyttäjät tältä sopimukselta ovat päättyneet.

 

Ammatillisessa koulutuksessa vuokravaatteiden tarve kuitenkin jatkuu ja on koulutuksen kannalta tarkoituksenmukaista, että työvaatteet vuokrataan, jolloin vaatehuollosta ei tarvitse itse huolehtia. Tämän kilpailutuksen yhteydessä tulisi kilpailuttaa kaikki ammatillisen koulutuksen tarvitsemat työasujen vuokrauspalvelut.

 

Kilpailutuksen arvo on noin 90 000 € vuodessa.

 

Liite 1                                  Toimeksianto hankinta- ja logistiikkakeskukselle

 

Toimialajohtaja Timo Jalonen:

 

Ehdotus        Kasvatus- ja opetuslautakunta päättää valtuuttaa hankinta- ja logistiikkakeskuksen käynnistämään ammatillisen koulutuksen tarvitsemien vuokratekstiilien kilpailutuksen sekä valtuuttaa tulosaluejohtajan allekirjoittamaan tarjouspyynnön sekä tekemään päätöksen toimittajasta ja allekirjoittamaan sopimuksen.

 

Lisäksi Kasvatus- ja opetuslautakunta päättää,

 

-että pöytäkirja tämän asian osalta tarkastetaan välittömästi kokouksen jälkeen ja,

-että asian kiireellisyyden vuoksi tämä päätös voidaan panna täytäntöön mahdollisista valituksista huolimatta.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvHankinta- ja logistiikkakeskus
tpvImmonen Hannu


Liitteet:

Kasopelk § 210
Liite 1:Toimeksianto hankinta- ja logistiikkakeskukselle