Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kasvatus- ja opetuslautakunta20911.12.20131

13891-2013 (5120)

Oppisopimuskoulutuksen yhteistyösopimus 2014 Turun Aikuiskoulutussäätiön kanssa

Tiivistelmä: -

Kasopelk § 209

Kasvatus- ja opetuslautakunta päättää oppisopimuskoulutukseen tehtävästä yhteistyösopimuksesta.

 

Palvelujohtaja Mika Helva 4.12.2013:

 

Turun oppisopimustoimisto on tehnyt vuosittain yhteistyösopimuksen Turun kaupungin ja Turun aikuiskoulutussäätiön kanssa. Yhteistyösopimuksessa sovitaan, että Turun oppisopimustoimisto hoitaa keskitetysti oppi-sopimuskoulutuksen viranomaistehtävät Turun alueella. Viranomaistehtävillä tarkoitetaan kokonaisrahoituksen, raportoinnin ja tilastoinnin hoitamista.

 

Sopimuksen tarkoitus on mahdollistaa tietopuolisen koulutuksen hankinta Turun kaupungin ylläpitämän Turun ammatti-instituutin lisäksi Turun Aikuiskoulutussäätiön ylläpitämiltä Turun Aikuiskoulutuskeskukselta ja Turun kesäyliopistolta ilman erillistä kilpailutusta. Jos kaikki tietopuolinen koulutus kilpailutettaisiin, Turun oppisopimustoimistoon pitäisi palkata ainakin kaksi henkilöä lisää hoitamaan näitä kilpailutuksia. Sopimuksen ansiosta voidaan mahdollisimman monelle turkulaiselle oppisopimusopiskelijalle tarjota tietopuolinen koulutus Turussa. Samalla vältytään arvonlisäveron maksuvelvoitteelta.

 

Koulutuksien ja näyttöjen keskihinnat sekä koulutuskorvaukset määritellään lautakunnalle ensi vuoden alussa tuotavalla erillisellä päätöksellä, kun laskelmat valmistuvat.

 

Liite 1                                  Yhteistyösopimus

 

Toimialajohtaja Timo Jalonen

 

Ehdotus        Kasvatus- ja opetuslautakunta hyväksyy Turun kaupungin ja Turun aikuiskoulutussäätiön välille solmittavan yhteistyösopimuksen siten, että se päättää ensi vuoden alussa erikseen koulutuksien ja näyttöjen keskihinnoista sekä koulutuskorvauksista.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvHelva Mika


Liitteet:

Kasopelk § 209
Liite 1:Yhteistyösopimus