Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kasvatus- ja opetuslautakunta7617.04.20131

4497-2013 (061)

Kalusteiden hankinta Eteläisen varhaiskasvatusalueen lisätiloihin Hirvensaloon

Tiivistelmä: -

Kasopelk § 76

Palvelualueen päällikkö Virpi Kariluoma 8.4.2013:

 

Eteläisen varhaiskasvatusalueen hoitopaikkatarve on kasvanut niin, Mikaelin koulun käytössä olleiden parakkitilojen vuokrasopimusta on jatkettu 30.6.2017 asti ja kaksi parakkia on siirretty varhaiskasvatuksen käyttöön Hirvensaloon osoitteeseen Honkaistentie 70 - 72. Tilapäiset tilat helpottavat päivähoitopalveluiden järjestämistä siihen asti kunnes Hirvensalon uusi koulu ja päiväkoti valmistuvat vuonna 2016.

Parakkitiloihin voidaan sijoittaa kolme esiopetusryhmää ja esiopetusta täydentävää päivähoitoa (3 x 21 lasta) sekä avoimen varhaiskasvatuksen kerho n. 20 lapselle. Tilojen kalustamista varten on Iskulta pyydetty kalustetarjous, johon on valittu kalusteita, jotka ovat vuokrasopimuksen päättymisen jälkeen helposti siirrettävissä muihin päiväkoteihin huonokuntoisten kalusteiden tilalle. Kalustetarjoukset löytyvät liitteistä

 

Palvelualueen päällikkö Virpi Kariluoma esittää kalusteiden hankintaa Hirvensaloon siirrettyihin parakkeihin Iskun kalustetarjousten nro 24109 1. Hankinta suoritetaan varhaiskasvatuksen kalusteiden hankintaan varatuista investointimäärärahoista.

 

Oheismateriaali 1                Kalustetarjous nro 24109 1               

 

Ehdotus        Kasvatus- ja opetuslautakunta päättää hyväksyä em. kalusteiden hankinnan ja valtuuttaa toimialajohtajan hyväksymään hankintaan liittyvät menot.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvJalonen Timo
tiedKariluoma Virpi
tpvTakalo Anne