Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kasvatus- ja opetuslautakunta7117.04.201311

4258-2013 (061)

Logistiikka-alan kaluston hankinta Turun ammatti-instituutille

Tiivistelmä: -

Kasopelk § 71

Ammatillisen koulutuksen tulosaluejohtaja Hannu Immonen

 

Kasvatus- ja opetuslautakunta on kokouksessaan 27.2.2013 § 24 hyväksynyt talousarvioehdotuksen vuodelle 2013 ja samalla hyväksynyt Turun ammatti-instituutin leasinghankintojen hankintasuunnitelman vuodelle 2013.

 

Hankintasuunnitelmassa on esitetty hankittavaksi käytetty linja-auto opetuskäyttöön logistiikan koulutusalalle. Linja-auton käyttö opetuksessa 2. ja 3. luokkien ajo- ja käsittelyharjoituksissa on noin 1500 tuntia lukuvuonna ja tämä tuntimäärä edellyttää noin 180 ajopäivää. Myöskin ammatti-instituutin aikuiskoulutus tarvitsee opetuksessaan linja-autoa ja heidän laskennallinen käyttönsä on noin 2500 tuntia. Laskelmat osoittavat, että tarve yhden hankittavan linja-auton sijaan on kahdelle autolle lisääntyneiden koulutusten johdosta.

 

Lisäksi hankintasuunnitelmassa on esitetty hankittavaksi pikkubussi sähköosastolle urakoivien opiskelijaryhmien kuljetuksiin vanhan poistetun tilalle sekä pakettiauto talotekniikan opetukseen lisääntyneiden urakointitöiden toteuttamiseen.

 

Ajo-opetusta on nyt toteutettu liikennöitsijöiltä vuokrattavilta ajo-opetukseen sopivilla linja-autoilla, minkä keskimääräinen päiväkustannus on 345 €/pv (alv 0 %). Näillä hinnoilla esimerkiksi 180 ajopäivän vuokra on noin 62 100 € (alv 0 %).

 

Liite 1                                  Linja-auton käyttötarveselvitys

 

Toimialajohtaja Timo Jalonen

 

Ehdotus        Kasvatus- ja opetuslautakunta päättää valtuuttaa hankinta- ja logistiikkakeskuksen käynnistämään opetuskäyttöön hankittavien kahden linja-auton, yhden pikkubussin ja pakettiauton kilpailutukset sekä

 

päättää valtuuttaa tulosaluejohtajan allekirjoittamaan tarjouspyynnön sekä tekemään päätöksen toimittajasta ja allekirjoittamaan sopimuksen toimittajan kanssa.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvHankinta- ja logistiikkakeskus
tpvImmonen Hannu


Liitteet:

Kasopelk § 71
Liite 1:Linja-auton käyttötarveselvitys