Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kasvatus- ja opetuslautakunta3427.02.20131

1894-2013 (014)

Kasvatus- ja opetuslautakunnan edustajien nimeäminen vammaisneuvostoon vuosiksi 2013 - 2014

Tiivistelmä: -

Kasopelk § 34

Kaupunginsihteeri Outi Kari-Granfors:

 

Vammaisneuvoston voimassa olevien toimintaohjeiden mukaan kaupunginhallitus valitsee vammaisneuvostoon toimikauttaan vastaavaksi ajaksi 10 jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen seuraavasti:

 

Kaupunginhallitus nimeää vammaisneuvostoon vammaisjärjestöjä edustavista turkulaisista henkilöistä 5 jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen sekä 5 jäsentä ja kullekin henkilökohtainen varajäsenen kaupungin niistä luottamushenkilöistä ja viranhaltijoista, joiden toimialaan vammaisia koskevat asiat lähinnä kuuluvat. Kaupunkia edustavat jäsenet ja heidän varajäsenensä nimetään kukin eri hallintokunnasta, jotka pääasiassa edustavat sosiaalitointa, terveydenhuoltoa, koulutointa, liikuntatointa sekä kiinteistö- ja rakennustointa.

 

Kaupunginhallitus nimeää vammaisneuvoston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Näistä toinen valitaan vammaisjärjestöjä edustavien henkilöiden keskuudesta ja toinen kaupungin eri hallintokuntia edustavista henkilöistä. Puheenjohtajuus vuorottelee toimikausittain kaupungin hallintokuntien ja vammaisjärjestöjen edustajien välillä.

 

Sosiaali- ja terveyslautakunta tekee esityksen kahdesta jäsenestä ja henkilökohtaisesta varajäsenestä. Liikuntalautakunta, kasvatus- ja opetuslautakunta sekä kiinteistöliikelaitoksen johtokunta kukin tekevät esityksen yhdestä jäsenestä ja henkilökohtaisesta varajäsenestä.

 

Toimialajohtaja Timo Jalonen:

 

Ehdotus        Kasvatus- ja opetuslautakunta päättää, että lautakunnan edustajaksi valitaan NN ja henkilökohtaiseksi varajäseneksi MM. (Päätösesitys tehdään lautakunnan kokouksessa.)

PäätösKasvatus- ja opetuslautakunta päätti yksimielisesti, että lautakunnan edustajaksi vammaisneuvostoon vuosiksi 2013 - 2014 valitaan Matti Raho ja henkilökohtaiseksi varajäseneksi Jani Rusi.

Jakelu

tiedKari-Granfors Outi