Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kasvatus- ja opetuslautakunta2227.02.20133

2244-2013 (000)

Kasvatus- ja opetuslautakunnan pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävänä pitäminen

Tiivistelmä: -

Kasopelk § 22

Toimialajohtaja Timo Jalonen 18.2.2013:

 

Hallintosäännön 15 §:n mukaisesti pöytäkirjan laatii pöytäkirjanpitäjä. Tarvittaessa puheenjohtaja ratkaisee pöytäkirjan sisällön. Pöytäkirjan allekirjoittaa puheenjohtaja ja varmentaa pöytäkirjanpitäjä. Pöytäkirja tarkastetaan toimielimen päättämällä tavalla. Pöytäkirja voidaan tarkastaa myös sähköisesti. Mikäli kokouksen valitsemat pöytäkirjantarkastajat ovat eri mieltä puheenjohtajan kanssa, toimielin päättää pöytäkirjan oikeasta sisällöstä. Pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä toimielimen päättämänä aikana ja paikassa. Nähtäväksi asettamispäivää ei saa merkitä kahta viikkoa aikaisemmaksi ennen seuraavaa kaupunginhallituksen tiedossa olevaa kokouspäivää, jotta kaupunginhallituksen mahdollisuus ottaa pöytäkirjassa oleva asia käsiteltäväkseen ei esty, ellei asian kiireellisyydestä muuta johdu.

 

Kasvatus- ja opetuslautakunnan pöytäkirja valmistuu viimeistään toisena työpäivänä kokouksen jälkeen. Pöytäkirja on tarkoituksenmukaista tarkastaa siten, että puheenjohtajalle ja pöytäkirjan tarkastajille tiedotetaan pöytäkirjan valmistumisesta sähköpostilla, jossa lähetetään linkki kaupungin verkkosivuilla olevaan tarkastamattomaan pöytäkirjaan. Pöytäkirja allekirjoitetaan viidentenä työpäivänä kokouksen pitämisen jälkeen.

 

Sähköinen pöytäkirjan tarkistaminen ei toistaiseksi ole mahdollista.

 

Kasvatus- ja opetuslautakunnan pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävillä kasvatus- ja opetusvirastossa tarkastamispäivää seuraavana arkipäivänä. Mikäli tätä päivää seuraavan kahden viikon aikana ei ole tiedossa kaupunginhallituksen kokouspäivää, pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä kaksi viikkoa ennen seuraavaa kaupunginhallituksen tiedossa olevaa kokouspäivää, ellei asian kiireellisyydestä muuta johdu.

 

Ehdotus        Kasvatus- ja opetuslautakunta päättää, että lautakunnan pöytäkirja tarkastetaan viidentenä kokouksen jälkeisenä työpäivänä.

 

          Kasvatus- ja opetuslautakunta päättää lisäksi, että pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä tarkastamispäivää seuraavana arkipäivänä kasvatus- ja opetusvirastossa, os. Käsityöläiskatu 10, klo 8.15 – 14.30. Mikäli tätä päivää seuraavan kahden viikon aikana ei ole tiedossa kaupunginhallituksen kokouspäivää, pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä kaksi viikkoa ennen seuraavaa kaupunginhallituksen tiedossa olevaa kokouspäivää, ellei asian kiireellisyydestä muuta johdu.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedSivistystoimiala